Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 2-3: Εν τούτω... Νίκο (highlights)

Με γκολ του αρχηγού Σιμόες στο 93΄η ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου άλωσε (3-2) την Τρίπολη και σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 1. 

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 2-3: Εν τούτω... Νίκο (highlights)

Μετά το διπλό στην Τραπεζούντα η ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου σημείωσε άλλη μια εκτός έδρας νίκη (3-2) στην Τρίπολη τον Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε τα highlights του αγώνα

Μεταμορφωμένοι και με μαχητικότητα, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά την ήττα στην πρεμιέρα απ' την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Οι Αρκάδες παρουσιάστηκαν σε ακόμα ένα παιχνίδι αντάξιοι των προσδοκιών, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι στο φινάλε. Το σκορ άνοιξε στο 3' ο Λουίς Φερνάντεζ αλλά στο 19' ο Ολιβέιρα είχε απάντηση για την ΑΕΚ.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα και στο 68' με τον Μάρκο Λιβάια έκαναν την ανατροπή. Ωστόσο οι «κυανοκίτρινοι» είχαν απάντηση με τον Μπαράλες. Ο πολύπειρος φορ κέρδισε το πέναλτι από τον Μπακάκη και εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 2-2.

Το τελικό 3-2 για την «Ένωση» πραγματοποίησε ο Σιμόες στο 93' με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Παουλίνιο.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 2-3

Σκόρερ: 3΄Φερνάντες, 73΄πεν Μπαράλες - 15΄Ολιβέιρα, 68΄Λιβάγια, 93΄Σιμόες

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)

Κάρτες:Ιγκλέσιας, Σοαρεζ, Φερνάντεζ, Μπαράλες- Βράνιες, Σιμόες, Λιβάγια, Μπακάκης

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Σουάρεθ, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ (64' Μπαράλες), Λουίς Φερνάντεθ (76' Καπίγια), Ριέρα (85' Σίτο).

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο, Χουλτ, Γαλανόπουλος (46' Σιμάο), Σιμόες, Βέρντε (81' Ντέλετιτς), Λιβάια, Ολιβέιρα (45' Αλμπάνης).