Βαλμπουενά: «Ντροπή αυτός ο αγωνιστικός χώρος»

Ο Γάλλος άσος αναφέρθηκε στο σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού στη Λάρισα, το οποίο ήρθε σε ένα δύσκολο γήπεδο.

Βαλμπουενά: «Ντροπή αυτός ο αγωνιστικός χώρος»

Μεγάλος πρωταγωνιστής και κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο AEL FC Arena ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και μέχρι το φινάλε έδινε μάχες στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν είναι μόνο πως ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, αλλά πως γενικότερα βγήκε μπροστά σε ένα ματς ειδικών συνθηκών που διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Ο Βαλμπουενά ήταν μπροστάρης αυτής της μεγάλης εκτός έδρας νίκης του Ολυμπιακού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γάλλος σούπερ σταρ των «ερυθρόλευκων» με tweet αναφέρθηκε σε αυτή την επιτυχία γράφοντας: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι σε δύσκολες συνθήκες, αλλά δουλέψαμε ομαδικά για να πάρουμε ακόμα μία νίκη. Συνεχίζουμε…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Στις δηλώσεις του στη Nova ο Γάλλος μίλησε:

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Είναι απλά ντροπή, δείχνει έλλειψη σεβασμού στους ποδοσφαιριστές, είναι κρίμα. Με όλο το σεβασμό σε όλους τους προέδρους, είναι αδύνατο να γίνει παιχνίδι, είναι αδύνατο οι παίκτες να κανουν τη δουλειά τους σωστά, υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Ήταν απλά τυχαίο που δεν τραυματίστηκε κάποιος».

Για τον τίτλο: «Ο τίτλος είναι πολύ μακριά, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και ενωμένοι μετά απο μία κουραστική αναμέτρηση στη Ρωσία καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πολύ καλό σημάδι για την ομάδα μας».

Για τα καλά λόγια που ακούγονται για τις εμφανίσεις του: «Είναι κάτι που με ευχαριστεί, πάντα πρέπει να δουλεύεις, έχω μάθει να δουλεύω στη ζωή μου και όταν δουλεύεις έρχονται και τα αποτελέσματα».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει τίτλους, έχουμε δύο χρόνια να πάρουμε το πρωτάθλημα και θέλουμε να το προσφέρουμε στον κόσμο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, κανείς δεν θα περάσει εύκολα από το ''Γ. Καραϊσκάκης''».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα: «Αυτό δεν φαίνεται;».