Μαρτίνς: «Αδύνατο να παίξεις ωραία σε αυτό το γήπεδο»

Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη, βάσει των συνθηκών που συνάντησε ο Ολυμπιακός στην «AEL FC Arena».

Μαρτίνς: «Αδύνατο να παίξεις ωραία σε αυτό το γήπεδο»

Δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο σε έναν τόσο τραγικό αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός πήρε το διπλό στην Λάρισα και πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος με το 2x2.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε στην κάμερα της Nova τα εξής: «Αυτό που μετέφερα στους παίκτες ήταν ότι δεν θα γινόταν ωραίο ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Όταν ήρθαμε εδώ και είδαμε το γήπεδο, καταλάβαμε ότι ήταν αδύνατο να προσφέρεις ωραίο ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Ήταν σημαντικό να είμαστε αποτελεσματικοί. Κάναμε πολλά λάθη γιατί σε αυτό το τερέν δεν μπορείς να δώσεις αυτά που θες. Κάναμε τη δουλειά μας, πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ηταν σημαντικό το ματς, είχαμε και το ταξίδι στην Ρωσία, οπότε με βάση όλες αυτές τις παραμέτρους ήταν σημαντικό που κερδίσαμε».

«Δεν πιστεύω ότι έλειψε η συγκέντρωση. Ήταν η μεγάλη κούραση από την Ρωσία, τα ταξίδια, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Πολλοί από τους παίκτες μας θα μπορούσαν να παίξουν καλύτερα. Η ομάδα μας θέλει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, να έχει την κατοχή, αλλά δεν ήταν δυνατόν να συμβεί αυτό σήμερα. Η προσπάθεια που έπρεπε να γίνει από τους παίκτες σε αυτό το γήπεδο ήταν διπλάσια. Βάσει των συνθηκών κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, βάλαμε ένα γκολ και ήταν σημαντικό το ότι πετύχαμε τη νίκη».