Κούγιας: «Μπράβο κ. Διαμαντόπουλε»

Δύο προσωπικές δηλώσεις έχει κάνει ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού στη Λάρισα.

Κούγιας: «Μπράβο κ. Διαμαντόπουλε»

Πολύ μεγάλη κουβέντα γινόταν από πέρσι για το VAR και άπαντες ήθελαν να μπει στη ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο φετινό πρωτάθλημα υπάρχει η δυνατότητα οι διαιτητές να βλέπουν τις επίμαχες φάσεις σε replay κάνοντας χρήση του βίντεο.

Κάπως έτσι ήρθε και το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού με τον Ελ Αραμπί να ανατρέπεται από τον Μπέρτο, το ματς να συνεχίζεται και τον Ευαγγέλου έπειτα από παρέμβαση του διαιτητή του VAR να γυρίσει τη φάση πίσω.

Υπεύθυνος πέναλτι του VAR στη Λάρισα είναι ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, ο οποίος βρέθηκε και στο στόχαστρο του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ. Με προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των «βυσσινί» ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας ανάφερε: «Μπράβο κ. Διαμαντόπουλε! Θα παίξεις και του χρόνου...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Αλέξης Κούγιας έκανε και δεύτερη προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα του θεσσαλικού συλλόγου. Σε αυτή ανεφερε: «Δύο Κυριακές, δύο πέναλτι από VAR, δύο πέναλτι που δεν τα έδωσε ο διαιτητής του αγώνα, που ήταν τρία μέτρα από τη φάση και τα έδωσε ο διαιτητής του VAR. Δεν περίμενα ποτέ ότι ο Μελισσανίδης για να μας ρίξει, όπως υποσχέθηκε, θα βοηθάει και τον Ολυμπιακό...».