Οι ι-δανεικοί του Ολυμπιακού!

Ο Δημήτρης Μάνος διέλυσε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και δείχνει το δρόμο στους παίκτες του Ολυμπιακού για το όνειρο της επιστροφής στο ρόστερ! Δεν είναι ο μόνος που διακρίνεται άλλωστε...

Οι ι-δανεικοί του Ολυμπιακού!

Η εκπληκτική εμφάνιση του Δημήτρη Μάνου στη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ απέδειξε την ικανότητα και την έφεση στο σκοράρισμα του παίκτη που για δεύτερη διαδοχικά σεζόν δίνεται δανεικός από τον Ολυμπιακό σε άλλη ομάδα ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής, κάτι που θα ήταν αδύνατο να συμβεί εάν είχε παραμείνει στο ρόστερ. Ο Μάνος έκανε «πάρτι» με τα δύο γκολ και την ασίστ, σκόρπισε ενθουσιασμό στους ανθρώπους και στους φίλους του Ολυμπιακού, πρόσθεσε κι άλλα τέρματα στο ενεργητικό της καριέρας του και είναι προφανές ότι εφόσον συνεχίσει έτσι θα έχει κι άλλη ευκαιρία στην επόμενη προετοιμασία των Πειραιωτών για να κερδίσει θέση στις επιλογές τους. Αλλά η περίπτωση του Μάνου δεν είναι η μοναδική, διότι και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν δοθεί με δανεισμό έχουν ξεκινήσει πάρα πολύ καλά τη σεζόν με τις ομάδες τους.

Ο Φράνκο Σολδάνο πήγε στην Μπόκα Τζούνιορς και έβαλε γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα της πρώτης συμμετοχής του! Στο δεύτερο ματς ήταν πάλι βασικός για 90 λεπτά και προετοιμάζεται για ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ το βράδυ της Κυριακής.Ο Μάριος Βρουσάι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι με την Βίλεμ και φέτος στα πρώτα παιχνίδια είναι αναντικατάστατος ενώ έχει ήδη στο ενεργητικό του ένα γκολ και μία ασίστ. Το απόγευμα της Κυριακής θα έχει ακόμη μία σημαντική πρόκληση καθώς η ομάδα του υποδέχεται σε ένα πολύ δυνατό ματς την Φέγενορντ. Ο Ιγκόρ Σίλβα που πήγε στην Κροατία για να παίξει με την Όσιγιεκ μπήκε αλλαγή στο πρώτο του παιχνίδι με την Ριέκα και έδωσε την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης!

Όλα αυτά δίνουν ιδιαίτερο κίνητρο και σε άλλα παιδιά που τις τελευταίες ημέρες ακολουθούν τον ίδιο δρόμο. Του δανεισμού τους σε άλλα κλαμπ, ξένα ή ελληνικά, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να γυρίσουν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για να καταφέρουν να πείσουν ότι μπορούν να σταθούν στις απαιτήσεις της μεγάλης ομάδας που τους έχει εμπιστευτεί. Ο Φιορίν Ντουρμισάι θα περιμένει τις ευκαιρίες του στην Μπέβερεν, όπως και ο Ούγκο Κάιπερς στην Αζαξιό. Ενώ ο Γιάννης Μασούρας είναι σίγουρο ότι θα έχει τις ευκαιρίες του στον Πανιώνιο για να δείξει την αξία του. Όπως φυσικά και ο Θανάσης Ανδρούτσος στον Ατρόμητο, ένας παίκτης με μεγάλη αξία που έχει ήδη σημαντικό παρελθόν στον Ολυμπιακό αλλά και θα πρέπει να βρει μια σεζόν με μονιμότητα στις συμμετοχές.

Για να πάρει μεταγραφή ένα νέο παιδί στον Ολυμπιακό σημαίνει ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Δεν μπορούν όλοι να χωρέσουν σε ένα μικρό κάθε χρόνο ρόστερ, αλλά μπορούν να συνεχίζουν την προσπάθεια, να δείχνουν σε κάθε ματς την αξία τους και να διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο κλαμπ που ανήκουν...