Πρωτοπόρος ο Βόλος, νίκησε και τον Άρη (1-0)!

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον νεοφώτιστο Βόλο στην Super League 1! Η ομάδα του Χουάν Φεράντο επικράτησε 1-0 του Άρη στον Πανθεσσαλικό Στάδιο και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας!

Πρωτοπόρος ο Βόλος, νίκησε και τον Άρη (1-0)!

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 56', ο Γέντρισεκ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έπειτα από πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Σάσα σε σουτ του Λύρατζη.

Ο Άρης προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά έπεσε πάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ των γηπεδούχων, Γκαραβέλη, ο οποίος είχε συμμετοχή και στη φάση του δοκαριού του Ντιγκινί στο 82ο λεπτό!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι για 60 λεπτά και ευτύχισαν στο διάστημα αυτό να φτάσουν σε ένα γκολ, αντίθετα με τον Άρη, ο οποίος στο τελευταίο ημίωρο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την οπισθοχώρηση των αντιπάλων του, αλλά έμοιαζε μπλοκαρισμένος από την αμυντική τους διάταξη.

MIΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Βόλος - Άρης 1-0
Σκόρερ: 56' πέν. Γέντρισεκ
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες κάρτες: Σάσα

Συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο Μουνίθ (81’ Μάντζης), Μυστακίδης (63’ Ηλιόπουλος), Γέντρισεκ (71’ Μαξ)

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μαντσίνι (58’ Λάρσον), Φετφατζίδης (80’ Γκάμα), Ιντέγε (65’ Μαρτίνες).