Η ευστοχία του Μαρτίνς στις μεταγραφές του Ολυμπιακού

Οι παίκτες που αποτελούν επιλογή του Πορτογάλου προπονητή έχουν αποδειχτεί λίρα εκατό και έχουν βγει στην ομάδα του Πειραιά.

Η ευστοχία του Μαρτίνς στις μεταγραφές του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέμεινε πολύ στη μεταγραφή του Μπρούνο Γκασπάρ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του Ολυμπιακού με τη διοίκηση να το παλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή και να του κάνει το χατίρι.

Είναι γεγονός πως μέχρι τώρα οι επιλογές που έχει κάνει στις μεταγραφές του έχουν βγει και μάλιστα όταν έναν παίκτη τον ξέρει καλά επιμένει πολύ να αποκτηθεί. Συγκεκριμένα ο Σα που ήρθε πέρσι δική του επιλογή ήταν και έχει αποδειχτεί λίρα εκατό.

Φέτος έβαζε το χέρι του στη φωτιά για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Όταν αρκετοί κοιτούσαν το παρελθόν του ποδοσφαιριστή και είχαν ενδοιασμούς ο Μαρτίνς επέμενε πως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και ο Πορτογάλος στόπερ θα κάνει τη διαφορά. Τον δικαιώνει με την παρουσία του μέχρι τώρα στην ομάδα του Πειραιά, αφού είναι ο ηγέτης της άμυνας και ο παίκτης που άλλαξε επίπεδο τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού.

Και για τον Γκιγιέρμε επέμενε πέρσι ο Μαρτίνς και η διοίκηση είχε δώσει μεγάλη μάχη για να τον πάρει κάτι που τελικά κατάφερε και ο παίκτης αποδεικνύεται πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό. Μία άλλη περίπτωση είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Όταν όλοι… τρελαίνονταν με τον Μπεργκ ο Μαρτίνς είχε αλλού το μυαλό του. Καλό παίκτη τον θεωρούσε τον Σουηδό, αλλά δεν έπεφτε και στη φωτιά για να τον αποκτήσει. Αντίθετα για τον Ελ Αραμπί είχε άποψη και θεωρούσε ότι είναι παίκτης που θα βοηθήσει και έχει το γκολ. Μέχρι στιγμής του Μαρτίνς του έχουν βγει οι επιλογές και περιμένουμε να δούμε αν το ίδιο θα γίνει και με τον Γκασπάρ.