Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 1-3: «Φαρμάκι» ο Μάνος

Ο OΦΗ με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μάνο, που πέτυχε δυο γκολ, θριάμβευσε 3-1 στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 1-3: «Φαρμάκι» ο Μάνος

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο ΟΦΗ νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Αυτή τη φορά με 3-1 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μάνο ο οποίος σημείωσε δυο γκολ και έδωσε την ασίστ για το τρίτο.

Ο Παναθηναϊκός απογοητευτικός μείωσε στο τέλος με πέναλτι του Μακέντα και έμεινε με δέκα παίκτες στο τελευταίο λεπτό λόγω αποβολής του αρχηγού του Κουρμπέλη ο οποίος τραυμάτισε με επικίνδυνο τάκλιν τον Κοροβέση.

Το ματς έληξε μέσα σε αποδοκιμασίες των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες της ομάδας τους...

Οι «πράσινοι» είχαν ανούσια υπεροχή στα πρώτα 20 λεπτά. Ο ΟΦΗ αποδείχθηκε φαρμακερός στις αντεπιθέσεις. Ο Αντίλ Ναμπί σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Σωκράτη Διούδη

Ο Δημήτρης Μάνος άρχισε να απειλεί στο 30’ και άνοιξε το σκορ στο 33’. Το VAR έδειξε ότι δεν υπήρχε οφσάιντ και το γκολ μέτρησε.

Το VAR ακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο Κώστας Γιαννούλης (σήκωσε επικίνδυνα το πόδι μπροστά στον Φεντερίκο Μακέντα) αλλά το τρίτο στο 49’ που πέτυχε ο Μάνος στην κόντρα μέτρησε κανονικά.

Με πολλά κενά στην άμυνα ο Παναθηναϊκός δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 58’ από τον Τσιλιανίδη (ασίστ του Μάνου).

Ο Μακέντα με πέναλτι που έκανε ο Γιαννούλης στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

MIΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: OAKA

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-3
Σκόρερ: 85' πέν. Μακέντα - 33', 49' Μάνος, 58' Τσιλιανίδης
Διαιτητής: Τζήλος (Θεσσαλίας)
Κίτρινες κάρτες: Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ινσούα, Γιόχανσον, Μακέντα - Νέιρα, Σωτηρίου, Μαρινάκης
Κόκκινες κάρτες: 90'+9' Κουρμπέλης (απευθείας)

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Νούνες (60’ Μολό), Ινσούα, Κουρμπέλης, Ζαχίντ, Χ. Δώνης, Χατζηγιοβάνης (46’ Μπουζούκης), Κολοβός (70’ Περέα), Μακέντα.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης (78’ Μπράουν), Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Ναμπί (86’ Σακόρ), Μάνος (90’ Φιγκεϊρέδο).