«Ελάχιστες πιθανότητες να φύγει ο Τζούρτζεβιτς»

Το σενάριο επιστροφής του στην Παρτιζάν και η απάντηση που δίνουν από την ομάδα του Βελιγραδίου.

«Ελάχιστες πιθανότητες να φύγει ο Τζούρτζεβιτς»

Όταν αποκτήθηκε από την Παρτιζάν είχαν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες και δεν είναι αλήθεια πως στο Λιμάνι περίμεναν πολλά απ’ αυτόν. Με την παρουσία του, ωστόσο δεν δικαίωσε κανέναν απ’ όσους τον πίστεψαν. Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς περί ου ο λόγος δεν μπόρεσε να πείσει και το τελευταίο διάστημα είναι λογικό να έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για το μέλλον του.

Σύμφωνα με αυτήν η Παρτιζάν παρακολουθεί την περίπτωση του και στη Σερβία υπήρξε φήμη πως υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του ποδοσφαιριστή στην πρώην ομάδα του.

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ (στη φωτογραφία με τον Ζντιέλαρ) μίλησε στην εφημερίδα Kurir για τα μεταγραφικά θέμα της ομάδας του. Αφού ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει μεταγραφή στη μεσαία γραμμή στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ούρος Τζούρτζεβιτς.

«Είναι λογικό για τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές να εμπλέκεται η ομάδα μας. Θα μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα στο τέλος της σεζόν. Οι πιθανότητες, πάντως, να τον αφήσει ο Ολυμπιακός είναι ελάχιστες», είπε ο Ίβιτσα Ίλιεφ.