Η τελική μορφή του ρόστερ του Ολυμπιακού

Τελειώνει και με τον Γκασπάρ η ομάδα του Πειραιά και ήδη το ρόστερ της έχει αρχίσει και παίρνει τη μορφή που θα έχει κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η τελική μορφή του ρόστερ του Ολυμπιακού

Ελάχιστες ώρες έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και να πάρει το ρόστερ του Ολυμπιακού την τελική του μορφή. Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε έως και τη Δευτέρα που είναι ανοιχτές οι μεταγραφές σε αρκετές χώρες της Ευρώπης για να δούμε αν θα προκύψουν πωλήσεις ποδοσφαιριστών κάτι που αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Έχει ενδιαφέρον, όμως, να δούμε πως διαμορφώνεται το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στους τερματοφύλακες ο Μαρτίνς έχει τους Σα, Αλέν και Τζολάκη. Στα στόπερ υπάρχουν οι Σισέ, Μάρκοβιτς, Σεμέδο, Μεριά, Μπα, Αβραάμ, Βούκοβιτς. Στο δεξί άκρο της άμυνας έχει Ομάρ, Τοροσίδη και Γκασπάρ, ενώ αριστερά τους Τσιμίκα και Κούτρη.

Στη μεσαία γραμμή ο 49χρονος τεχνικός έχει τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μπενζιά, Βαλμπουενά, Φορτούνη.

Στα άκρα της επίθεσης έχει τους Ποντένσε, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μπρούνο, Λάζαρο και Σουντανί (τον υπολογίζει για φορ και δεύτερο επιθετικό).

Για το «9» στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς είναι οι Γκερέρο και Ελ Αραμπί. Είναι γεμάτος στα άκρα της επίθεσης ο Ολυμπιακός με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιμένει όλο το καλοκαίρι πως εκεί θέλει πολλούς ποδοσφαιριστές. Πολύ γεμάτος είναι επίσης και στα στόπερ και συνολικά έχει αυτή τη στιγμή 30 ποδοσφαιριστές όταν ο αριθμός που ήθελε ήταν 25 μαζί με τους τερματοφύλακες.