Ατρόμητος: Τέλος ο Κορτ - Η αποστολή για τον αγώνα στη Λαμία

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Νταβίντ Κορτ, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την αθηναϊκή ομάδα. Ποιους επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου για το ματς στην Λαμία.

Ατρόμητος: Τέλος ο Κορτ - Η αποστολή για τον αγώνα στη Λαμία

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΤ:

"Λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Dawid Kort. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Dawid Kort. Σε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας συμφώνησε για την κοινή συναινέσει λύση του συμβόλαιου του. Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας θα θέλαμε να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του".

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

"Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την 2η αγωνιστική της Superleague με αντίπαλο την Λαμία στην πόλη της Φθιώτιδας. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Κιβρακίδη που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ανεβάζοντας ρυθμό και του Μέγιερι που συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας και εκγύμνασης του άνω κορμού στο γυμναστήριο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή. Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκης, Βέλλιος Νταβιώτης, Χαρίσης, Μανδάς, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Ανδρούτσος και Στρούγγης".