ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Ελ Καντουρί και Αουγκούστο

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουγκούστο υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για τους τραυματισμούς τους στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας  και θα μείνουν εκτός για δυο εβδομάδες.

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Ελ Καντουρί και Αουγκούστο

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουγκούστο υποβλήθηκαν σε εξετάσεις λόγω των τραυματισμών που υπέστησαν στον αγώνα τoυ ΠΑΟΚ απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα.

Ο Ελ Καντουρί υπέστει πρώτου βαθμού μυική κάκωση στον αριστερό προσαγωγό ενώ ο Αουγκούστο θλάση λοξού κοιλιακού. Και οι δυο αναμένεται να απουσιάσουν από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για δυο εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία μετά τους τραυματισμούς τους στο ματς με τη Σλοβαν Μπρατισλάβας προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή τους.

Ο Ελ Καντουρί , σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα υπέστη πρώτου βαθμού μυική κάκωση αριστερού προσαγωγού. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο υπέστη θλάση έξω λοξού κοιλιακού από άμεση πλήξη (χωρίς οστική κάκωση στη λεκάνη) κι αναμένεται ν’ απουσιάσει για 10-15 από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.