Το «δωράκι» του Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού

Ρεπό έχουν σήμερα οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και από την Πέμπτη (29/8) θα ξαναμπούν σε ρυθμούς προπονήσεων με… θέα την ΑΕΛ. Θα απουσιάσει ο τραυματίας Σεμέδο.

Το «δωράκι» του Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού

Στις επτάμισι το πρωί μπήκαν σπίτια τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, επιστρέφοντας πρωί – πρωί από το Κράσνονταρ με πτήση τσάρτερ. Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως είχε προγραμματίσει να τους κάνει ένα «δωράκι» όποια ώρα και αν γύριζαν στην Αθήνα.

Κι αυτό το «δωράκι» ήταν φυσικά ένα ρεπό, το οποίος τους το είχε υποσχεθεί, καθώς εδώ και πολύ καιρό η προετοιμασία ήταν στα… κόκκινα λόγω των προκριματικών του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν δεν πήγαν την Τετάρτη (28/8) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στην Λάρισα από Πέμπτη (29/8).

Στο ματς με τους Θεσσαλούς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα υπολογίζει στον τραυματία Ρούμπεν Σεμέδο, ενώ θα παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο να δούμε αρκετούς από τους βασικούς και στην «AEL FC Arena», γιατί πολύ απλά μετά υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος και δεν ακολουθεί κάποιο μεσοβδόμαδο ματς και δεύτερον, η Λάρισα απέδειξε στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ότι είναι μία ομάδα που θα βάλει αρκετά ζόρια στους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος.