Γκεζάλ και Λοβέρα: Δύο λύσεις για τα άκρα του Ολυμπιακού

Επιμένουν στην Αγγλία για «μπαμ» Ολυμπιακού με τον Γκεζάλ και στην Αργεντινή για τον Λοβέρα. Πιο κοντά φαίνεται ο δεύτερος. 
 
Γκεζάλ και Λοβέρα: Δύο λύσεις για τα άκρα του Ολυμπιακού

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Αγγλία σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ρασίντ Γκεζάλ, καθώς σύμφωνα με τον Guardian «ο άσος της Λέστερ δεν θα συνεχίσει στην Αγγλία και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό»!

Για τον 27χρονο Αλγερινό εξτρέμ υπάρχει τις τελευταίες ημέρες έντονη φημολογία από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Μπρένταν Ρότζερς, παρότι η Λέστερ είχε δώσει πέρυσι 14 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μονακό.

Το ίδιο έντονα είναι και τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή σχετικά με τον Μάξι Λοβέρα της Ροζάριο Σεντράλ. Και επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε διαρκή επικοινωνία για να μπορέσει να «κλείσει» τον 20χρονο ακραίο επιθετικό που θεωρείται από τους ανερχόμενους αστέρες του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η περίπτωση που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για υλοποίηση είναι αυτή του Λοβέρα, για τον οποίο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ σοβαρό.