«Λαβράκι» από Αργεντινή: Ολυμπιακός για Μαξιμιλιάνο Λοβέρα (vid)


Ο Κριστιάν Καρεμπέ επικοινώνησε με την Ροζάριο για τον 20χρνο Αργεντινό εξτρέμ Μασιμιλιάνο Λοβέρα.

 

«Λαβράκι» από Αργεντινή: Ολυμπιακός για Μαξιμιλιάνο Λοβέρα (vid)

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει μίνιμουμ δύο κινήσεις έως και το Σάββατο (31/8) που εκπνέει η θερινή περίοδος.

Το τελευταίο όνομα που κυκλοφορεί είναι εξ Αργεντινής. Πρόκειται για τον 20χρονο Αργεντινό δεξιό εξτρέμ, Μασιμιλιάνο Λοβέρα, ο οποίος – σύμφωνα με τα όσα έγραψε η Capital έχει μπει στο στόχαστρο των Πειραιωτών και ήδη ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τον σύλλογό του.

Η αλήθεια είναι πώς είναι ένας παίκτης που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό εδώ και μερικές μέρες και έχει τεθεί σοβαρά στα υπόψη των Πειραιωτών.

Αρκετές ομάδες ήδη έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα η Μπόκα Τζούνιορς στην οποία παίζει δανεικός ο Φράνκο Σολδάνο.

Ο Λοβέρα που κυρίως είναι δεξί εξτρέμ και ενίοτε παίζει και στον άξονα της μεσαία γραμμής σε ρόλο επιτελικού χαφ, έχει χρηματιστηριακή αξία κοντά στα 4 εκ. ευρώ και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στην Αργεντινή.

Έχει ύψος 1.70μ., είναι δεξιοπόδαρος και φέτος έχει 1 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα της Ροζάριο σε σύνολο 4 αγώνων. Είναι γέννημα – θρέμμα της Ροζάριο και έχει ήδη συμμετοχές με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων της Αργεντινής.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις και με την Λέστερ για τον Αλγερινό Ρασίντ Γκεζάλ για να ενισχυθεί στα «φτερά» της επίθεσης.

Δείτε βίντεο με highlights του Λοβέρα: