PAOK TV: Συνδρομή 8 ευρώ για τους αγώνες με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πανιώνιο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη μετάδοση των δυο επόμενων αγώνων του απέναντι σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πανιώνιο από το PAOK TV, σε πολύ συμφέρουσα για τους συνδρομητές τιμή...

PAOK TV: Συνδρομή 8 ευρώ για τους αγώνες με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πανιώνιο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την τηλεοπτική κάλυψη των δυο επόμενων αγώνων του με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πανιώνιο από το PAOK TV.

ΠΑΟΚ: Στο PAOK TV ο επαναληπτικός με τη Σλόβαν!

Το αντίτιμο για τα παιχνίδια ορίζεται στα 4,99 ευρώ αλλά, όπως αναφέρει ο «Δικέφαλος του Βορά» στην ανακοίνωσή του, όσοι θέλουν να δουν και τους δυο αγώνες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, θα δώσουν ένα οικονομικό πακέτο συνδρομής στα 7,99 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η αρχή έγινε. Το PAOK TV ήρθε για ν’ αλλάξει τους κανόνες και να διαμορφώσει νέα δεδομένα. Με αρωγό την καθολική στήριξη από τον κόσμο που στάθηκε δίπλα σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια.

Η ανταπόκρισή σας ανεβάζει τον πήχη και δημιουργεί την ευθύνη της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας με στόχο την άρτια εξυπηρέτησή σας και την εξεύρεση λύσεων σε όποιο πιθανό κι απίθανο τεχνικό εμπόδιο προκύψει. Η τεχνική ομάδα του PAOK TV έχει ήδη αναλάβει να ρυθμίσει ό,τι δεν λειτούργησε σύμφωνα με τις προσδοκίες μας προκειμένου να είναι έτοιμο για την επόμενη μετάδοση.

Πότε θα είναι αυτή; Την Πέμπτη (29.08). Ο αγώνας πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο αποκλειστικά από το PAOK TV στην τιμή των 4,99 ευρώ. Από το PAOK TV θα μεταδοθεί και η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Πανιώνιος για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League και πάλι στην τιμή των 4,99 ευρώ...».

Μάλιστα, από το πρωί υπήρχε και η σκέψη για τα κίνητρα που θα έδιναν στους φίλους της ομάδας για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν σε διάστημα λίγων ημερών, εξετάζοντας τη λογική πακέτου με καλύτερη τιμή ως ανταπόδοση. Κάτι που επισημαίνεται πλέον και επίσημα:

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να παρακολουθήσουν και τους δύο αγώνες του Δικεφάλου, έχουν τη δυνατότητα ν’ αγοράσουν πακέτο συνδρομής στην τιμή 7,99 ευρώ.

Το σύστημα πωλήσεων είτε για μεμονωμένο αγώνα είτε για το πακέτο των δύο αναμετρήσεων, θ’ ανοίξει την Τρίτη (27.08) στις 14:00 με την παράλληλη λειτουργία του Call Center στο 2310 954099 και του support στο tv@paokfc.gr.

Όσοι θέλουν να προχωρήσουν σε μαζική αγορά μπορούν να στείλουν το αίτημά τους στο tv@paokfc.gr προκειμένου λάβουν οδηγίες για τη διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθήσουν. Κάθε κουπόνι ΠΡΕΠΕΙ ν’ αντιστοιχεί σε διαφορετικό λογαριασμό για να μπορέσει να διασφαλιστεί η ασφάλεια της αγοράς.

Το πρωί της Τρίτης θ’ ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες και με οδηγίες για τις αγορές και για την βέλτιστη χρήση του PAOK TV.