Η εξήγηση για τη «χαμηλή πτήση» του Μαντί Καμαρά

Η χαμηλή πτήση του Αφρικανού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και ο λόγος που ακόμα δεν έχει φτάσει τα υψηλά στάνταρ της περασμένης σεζόν.

Η εξήγηση για τη «χαμηλή πτήση» του Μαντί Καμαρά

Χαμηλή πτήση έκανε ο Μαντί Καμαρά στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Είχε ένα καλό σουτ στο 9' που έβγαλε ο Παπαδόπουλος, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν ο παίκτης που είχαμε συνηθίσει πέρσι στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο Αφρικανός είχε αρκετές λάθος μεταβιβάσεις και σε γενικές γραμμές έδειχνε να μην έχει μπει στο νόημα του παιχνιδιού.

Όποιος είχε απορία γιατί στα προηγούμενα ματς ο Πέδρο Μαρτίνς προτιμούσε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη του λύθηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Όσοι γνωρίζουν, πάντως πράγματα και καταστάσεις δεν εκπλήσσονται με τον Καμαρά και πολύ περισσότερο ο ίδιος ο Μαρτίνς.

Ο Αφρικανός είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει ειδική μεταχείριση τη φετινή σεζόν και το γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του Ολυμπιακού και το επιτελείο του. Η περσινή σεζόν ήταν η πρώτη πιο απαιτητική της καριέρας του. Ήταν βασικός και αναντικατάστατος με την ομάδα του Πειραιά έχοντας μάλιστα πολύ σημαντικό ρόλο.

Οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες από ένα παιδί που ήρθε στην Ελλάδα από έναν σύλλογο που πάλευε για την παραμονή του στην κατηγορία. Άλλες συνθήκες για τον Καμαρά και άλλη ένταση όλη τη σεζόν. Μέσα σε όλα αυτά δεν ξεκουράστηκε το καλοκαίρι ο Αφρικανός μέσος. Συμμετείχε στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική ομάδα της Γουινέας και στη συνέχεια μπήκε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Έχει περάσει μία δύσκολη σεζόν, έχει… φορτωθεί αρκετά με παιχνίδια και είναι λογικό αυτή την περίοδο να μην είναι στο φουλ.