Ολυμπιακός: Άλλο το πρωτάθλημα και άλλο η Ευρώπη

Στον Ολυμπιακό πήραν το μήνυμα το βράδυ του Σαββάτου πως θα πρέπει να παλέψουν σκληρά για να επιστρέψουν στην κορυφή.

Ολυμπιακός: Άλλο το πρωτάθλημα και άλλο η Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως το βράδυ ήταν εύκολο. Ο Αστέρας του έβαλε δύσκολα και στο φινάλε του ματς είχαμε καρδιοχτύπια.

Οι Πειραιώτες ζούσαν μέχρι τώρα στην ευφορία που είχαν δημιουργήσει οι εμφανίσεις τους στην Ευρώπη. Πάντα μετά από κάθε ευρωπαϊκή τους βραδιά τόνιζαν πως ο μεγάλος τους στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κακά τα ψέματα, αλλά αυτό θέλει όλος ο οργανισμός, αφού η ομάδα του Πειραιά έχει μείνει δύο χρόνια μακριά από τίτλους.

Κατάλαβαν άπαντες, ωστόσο άλλο η Ευρώπη και άλλο το πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα τα πράγματα ίσως να είναι και πολύ πιο δύσκολα απ' ότι στα ματς των διοργανώσεων της UEFA. Ο Αστέρας Τρίπολης για τον οποίο είχε σχηματιστεί η άποψη ότι είναι μία ομάδα που δεν είναι καθόλου καλή έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Για όλες τις ομάδες στη χώρα μας θα είναι κίνητρο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε αυτόν τον Ολυμπιακό. Όλοι θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να σταματήσουν τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς που κατάλαβαν καλά ότι θα πρέπει να δώσουν "μάχη" για να επιστρέψουν στην κορυφή.

Είναι σημαντικό για τους Πειραιώτες από το ξεκίνημα της σεζόν να δείξουν στους αντιπάλους τους ότι φέτος είναι αποφασισμένοι για το τρόπαιο. Θέλουν να τους στείλουν μήνυμα ότι τα πράγματα θα είναι αλλιώς και ότι ο Ολυμπιακός φέτος δεν αστειεύεται. Γι' αυτό και οι… γκέλες απαγορεύονται και ειδικά στο ξεκίνημα.