Ολυμπιακός: Δεν… κουνιέται ο Γκιγιέρμε

Ο Βραζιλιάνος χαφ που δεν βγαίνει από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού και τα δύο ματς που έχει ακόμα μπροστά του.

Ολυμπιακός: Δεν… κουνιέται ο Γκιγιέρμε

Όπως την περασμένη σεζόν έτσι και αυτή ο Γκιγιέρμε δεν βγαίνει από το γήπεδο. Ο Πέδρο Μαρτίνς αν και άλλαξε έξι πρόσωπα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν… κούνησε από τη θέση του τον Βραζιλιάνο.

Ο Γκιγιέρμε η μοναδική φορά που έχει βγει από το γήπεδο ήταν στο φινάλε του εντός έδρας αγώνα με τη Μπασακσεχίρ όταν και είχε κράμπες. Σερί ενενηντάλεπα παίζει ο Βραζιλιάνος όπως έκανε και πέρσι. Έτσι όπως έχει πάει η κατάσταση ο 28χρονος πρέπει να περιμένει τη διακοπή του πρωταθλήματος για να πάρει ανάσες.

Και αύριο στο Κράσνονταρ βασικός αναμένεται να είναι ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού, ενώ την επόμενη Κυριακή περιμένει την ομάδα του Πειραιά το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα. Η λογική λέει πως και εκεί βασικό θα τον βάλει ο Μαρτίνς και πλάκα-πλάκα ο Γκιγιέρμε μπορεί να φτάσει 1η Σεπτέμβρη και να έχει οκτώ ενενηντάλεπτα στο ενεργητικό του με την υποσημείωσε ότι έχει χάσει δύο λεπτά από το ματς με τη Μπασακσεχίρ.

Στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, πάντως ο Βραζιλιάνος χαφ δεν ήταν καλός. Δεν είχε ενέργεια στο παιχνίδι του και περισσότερο έδειχνε να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Είναι λογικό και αυτός από την πλευρά του να παίζει πιο συντηρητικά σε κάποια ματς για να μπορέσει να βγάλει όλο αυτό το πρόγραμμα.