Ελ Αραμπί: «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει πιο εύκολα»

Πιο εύκολα από ότι αποδείχθηκε θα μπορούσε να πάρει τη νίκη ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ελ Αραμπί: «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει πιο εύκολα»

Στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Super League 1 ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέτυχε γκολ, το οποίο μάλιστα χάρισε τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Τα highlights του Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-0 (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μαροκινός φορ υποστήριξε: «Μου αρέσει να κινούμαι γύρω από την περιοχή, να κυνηγάω φάσεις και εκτός περιοχής. Το πιο σημαντικό για έναν επιθετικό είναι να βάζει γκολ αλλά πρέπει και να κινείται για να δημιουργεί χώρο και ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του».

Ολυμπιακός-Αστ. Τρίπολης 1-0: Αγχώθηκε, αλλά έκανε τη δουλειά

Για το ματς είπε: «Με τις ευκαιρίες που χάσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει πιο εύκολα, όμως τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής είναι πάντα ιδιαίτερα και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε».

Για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τόνισε: «Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι ευχάριστο να παίζω σε αυτό το γήπεδο με τον κόσμο να μας βοηθάει. Στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να τον ευχαριστήσουμε περισσότερο».