Χιμένεθ: «Πάντα υπάρχει ένα περιθώριο λάθους για τους διαιτητές»

Ικανοποιημένος για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι παίκτες του τον Ολυμπιακό έμεινε ο Μπόρχα Χιμένεθ ενώ στη συνέχεια σχολίασε και τις αποφάσεις του διαιτητή.

Χιμένεθ: «Πάντα υπάρχει ένα περιθώριο λάθους για τους διαιτητές»

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική της Super League 1.

Ολυμπιακός-Αστ. Τρίπολης 1-0: Αγχώθηκε, αλλά έκανε τη δουλειά

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των Αρκάδων, Μπόρχα Χιμένεθ δήλωσε: «Είμαστε στενοχωρημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι για την εμφάνιση στον αγώνα. Νομίζω ότι από τις ομάδες που πέρασαν έως τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήμασταν η μοναδική ομάδα που παραμείναμε ζωντανή έως το τέλος του αγώνα. Είχαμε και τις δικές μας ευκαιρίες για να πετύχουμε κάτι. Με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε, έχουμε μία ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές και με πολλή όρεξη για δουλειά. Έδειξαν απέναντι ίσως στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ότι μπορούν να την αντιμετωπίσουν πρόσωπο με πρόσωπο. Συνεπώς ξεκινάμε την προπόνηση από αύριο για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας».

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο και τι πιστεύετε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ταπεινότητα και να βελτιωνόμαστε. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να δώσω σε όλους. Σε πρώτη φάση υπάρχουν κάποιες φαινομενικά διαφορές με τις ομάδες που είναι ψηλά, αλλά εμείς με δουλειά θα προσπαθήσουμε να τις ελαχιστοποιήσουμε».

Θέλετε να σχολιάσετε τη σημερινή διαιτησία, γιατί είδαμε κάποια παράπονα από εσάς;

«Δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές, σέβομαι τη δουλειά τους και θέλω να είμαι απέξω. Πάντα υπάρχει ένα περιθώριο λάθους για τους διαιτητές, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ».