Άρης - ΟΦΗ 1-1: Με ήρωα τον Σωτηρίου (highlights)

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ Σωτηρίου κράτησε το πολύτιμο 1-1 στο «Κλ. Βικελίδης» απέναντι στον Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος...

Άρης - ΟΦΗ 1-1: Με ήρωα τον Σωτηρίου (highlights)

Σπουδαίο αποτέλεσμα πήρε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ, φεύγοντας με το ισόπαλο 1-1 από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Βέβαια για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να «αυτοκτονήσει» κατά κάποιο τρόπο ο Άρης, ο οποίος είχε χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια!

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 19' με τον Μεγιάδο, ωστόσο ο Άρης βρήκε την απάντηση στο β' μέρος και συγκεκριμένα στο 68' με το υπέροχο αριστερό σουτ του Σάσα από ασίστ του Φετφατζίδη.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Μεγιάδο

Μέχρι να το καταφέρει, ωστόσο, είχε προλάβει να σπαταλήσει ένα... τσουβάλι ευκαιρίες. Αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Ντιγκινί (έστειλε τη μπάλα άουτ) στο 57', ενώ νωρίτερα οι Ματίγια (11') και Ιντέγε (48') είχαν προσπάθειες στο δοκάρι...

Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Σάσα

MIKΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΡΗΣ - ΟΦΗ 1-1

Γήπεδο: Κλ Βικελίδης
Σκόρερ: 68' Σάσα - 19' Μεγιάδο
Διαιτητής: Μανούχος
Κάρτες: Δεληζήσης - Ναμπί, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Έμαν, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες (63' Λάρσον), Φετφατζίδης (80' Τόνσο), Ντιγκινί, Ιντέγε.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα (89' Μπράουν), Σεμέντο (71' Σασί), Ναμπί (81' Σακόρ), Τσιλιανίδης, Μάνος.