Κάτι θα παρουσιάσει στον επόμενο εργοδότη!

Ο Οτζίτζα Οφόε μπορεί να φεύγει κακήν κακώς από τον Ολυμπιακό, αλλά θα μπορεί να «πλασάρει» σε Κράσνονταρ, Λιντς ή Γαλατά ότι είχε φέτος 28 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ.

Κάτι θα παρουσιάσει στον επόμενο εργοδότη!

«Μυστήριο τρένο» ο Οφόε… Από τη μία ήθελε να φύγει τον Νοέμβριο, από την άλλη αποζημιώθηκε για όλα όσα του έκλεψαν οι διαρρήκτες και συμφώνησε να μείνει, μετά τα «έχωνε» στον Λεμονή για «κακή προπόνηση», έφυγε τελικά ο Τάκης και έγινε υπέρβαρος για τα καλά με τον Γκαρθία.

Ακολούθησε μία σειρά αγώνων που έπαιζε με τον Όσκαρ, ήταν αδιάφορος στα περισσότερα ματς, έλεγε ότι θέλει να φύγει το καλοκαίρι και μόλις του έδειξε την πόρτα της εξόδου ο σύλλογος, έστειλε μία επιστολή που ζητούσε να επιστρέψει πίσω στις προπονήσεις.

Τώρα, θέλει να ξεμπερδεύει γρήγορα με τον Ολυμπιακό και μέσα στον Μάιο μάλιστα, για να βρει την επόμενη επαγγελματική του στέγη. Βιβλίο μπορεί να γράψει κάποιος για τον 29χρονο Βέλγο χαφ που μετά την απόλυση του Χάσι έβγαλε τον κακό εαυτό του.

Κατά γενική ομολογία ο Οφόε έχει να επιδείξει ουσιαστικά ένα δίμηνο (Αύγουστο και Σεπτέμβριο). Τίποτα άλλο… Κάποιες εκλάμψεις όπως με το Αγρίνιο προφανώς και δεν σημαίνει κάτι. Ο Οτζίτζα φρόντισε να αναστατώσει με τη συμπεριφορά του προπονητές, συμπαίκτες και διοίκηση. Θα περίμενε κανείς ότι όλα αυτά θα αποτελούσαν εμπόδιο για τον επόμενο «εργοδότη» του.

Κι όμως, αν λάβουμε υπόψη τα όσα ακούγονται για Λιντς, Κράσνονταρ και Γαλατασαράι (πέρα από τις Μπριζ και Άντερλεχτ), προφανώς και δείχνει ότι πρώτον έχει καλό μανατζαραίο (ο Ενροτό είναι… μανούλα στο να «πλασάρει» όμορφα τους πελάτες του) και δεύτερον έχει να επιδείξει και 28 συμμετοχές! Σε μία κακή χρονιά για τον ίδιο, κατάφερε σε 28 ματς να βρει 4 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και να μοιράσει 3 ασίστ.

Πέρσι με την Λέγκια τα στατιστικά του ήταν φοβερά. Σε 42 συμμετοχές είχε 5 γκολ και 14 ασίστ! Για να ξανασυναντήσουμε ανάλογες χρονιές θα πρέπει να πάμε πολλά χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα τη σεζόν 2013-14…

Τότε στην προτελευταία του σεζόν με την Μπριζ είχε γράψει το κοντέρ 32 ματς με 3 γκολ και 6 ασίστ. Οπότε, θα έχει να καυχιέται στην επόμενη ομάδα του ότι τα τελευταία δύο χρόνια οι αριθμοί του δείχνουν πώς μόνο σε καθοδική πορεία δεν βρίσκεται. Κατά συνέπεια, έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι δεν θα χαθεί μετά τον Ολυμπιακό.

Και το γεγονός ότι κάθεται διαδίδει αριστερά – δεξιά ότι θα φέρει σύντομα μία καλή πρόταση, πάει να πει ότι τα έχει όλα δρομολογημένα. Ενδεχομένως, ακόμη και εντός Απριλίου να έχουμε νεότερα για το μέλλον του!