Ολυμπιακός: Το… αντίδοτο του Μαρτίνς για τις κλειστές άμυνες

Οι οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για το πως θα ανοίξουν κλειστές άμυνες όπως αυτή που θα αντιμετωπίσουν απόψε κόντρα στον Αστέρα.

Ολυμπιακός: Το… αντίδοτο του Μαρτίνς για τις κλειστές άμυνες

Το πρωτάθλημα αρχίζει σε λίγες ώρες για τον Ολυμπιακό που θέλει να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στο… μαραθώνιο που έχει και αρκετές ιδιαιτερότητες φέτος. Οι "ερυθρόλευκοι" μέχρι τώρα τα έχουν πάει περίφημα στα προκριματικά του Champions League, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά πως τους περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό ματς από αυτά που είχαν δώσει μέχρι τώρα.

Ο Αστέρας δεν είναι έτοιμος, όπως δεν είναι και καμία ομάδα και επίσης δεν έχει τρομάξει κανέναν από τα φιλικά που έχει δώσει. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πως θα βρουν έναν αντίπαλο, ο οποίος θα παίξει πολύ κλειστά και δεν θα δώσει χώρους στους Πειραιώτες. Για παιχνίδια τέτοιων συνθηκών, όμως, ο Ολυμπιακός δουλεύει από την προετοιμασία του. Ο 49χρονος τεχνικός γνώριζε πως και στα προκριματικά θα έβρισκε ομάδες που θα τον αντιμετώπιζαν κλειστά. Βέβαια εκεί μπορεί να λύσει το πρόβλημα πιο εύκολα, αφού πρόκειται για νοκ άουτ ματς και κάποια στιγμή και ο αντίπαλος θα πρέπει να βγει στην επίθεση.

Για ματς, όμως, όπως το αποψινό που η ισοπαλία θα είναι τεράστια επιτυχία για τον αντίπαλο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει το αντίδοτο και έχει δουλέψει από την Πολωνία πάνω σε αυτό. Συγκεκριμένα εκείνο που ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του για τη διάσπαση κλειστής άμυνας είναι γρήγορο ποδόσφαιρο, συνεχή κίνηση και οι γραμμές να είναι κοντά. Τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου, αλλά έχει πάθει από πέρσι και έχει μάθει. Πλέον γνωρίζει και αυτός πολύ καλύτερα την Super League επομένως οι οδηγίες του είναι συγκεκριμένες για το πως θα ξεπεράσει τα… πούλμαν που θα στήσουν οι αντίπαλοι του.