Ολυμπιακός: Σε ρόλο… Φορτούνη ο Σουντανί!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τον Αλγερινό στο μυαλό του για να καλύψει μέσα στη σεζόν το κενό του τραυματία αρχηγού του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» ακόμα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ολυμπιακός: Σε ρόλο… Φορτούνη ο Σουντανί!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει Αστέρα Τρίπολης, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι έχει στο μυαλό του να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε με την Κράσνονταρ.

Ελάχιστη σημασία όμως έχει το αν θα παίξει ο Ελ Αραμπί ή ο Καμαρά ή ο Ραντζελοβιτς από την αρχή. Και το λέμε αυτό, γιατί ναι μεν υπάρχει ανυπομονησία να δούμε για πρώτη φορά βασικό τον Ελ Αραμπί, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι θα τον δούμε στη θέση του. Αντί του Γκερέρο δηλαδή, στην κορυφή της επίθεσης.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σκέψεις του Μαρτίνς με τον Σουντανί. Πρώτα απ’ όλα ο Αλγερινός είναι μια χαρά, προπονείται κανονικά και αν ήθελε ο Πορτογάλος τεχνικός, θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει όχι μόνο με την Κράσνονταρ, αλλά και στα ματς με την Μπασάκσεχιρ.

Εκείνο λοιπόν που προκαλεί το ενδιαφέρον έχει να κάνει με τη θέση που τον έχει δοκιμάσει τις τελευταίες μέρες ο Μαρτίνς στον Ρέντη. Τον δοκιμάζει σε ρόλο… Φορτούνη.

Ο Σουντανί έχει παίξει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Και στα πλάγια, και ως επιτελικός χαφ, και ως μοναδικός προωθημένος, και ως δεύτερος επιθετικός. Οπότε, δεν θα πέσει από τα σύννεφα αν του πει ο Μαρτίνς να παίξει «10άρι».

Δεν αποκλείεται να το δούμε κάποια στιγμή ακόμα και στην πρεμιέρα με τον Αστέρα. Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι μπορεί να τον δούμε ακόμα και βασικό! Όλες οι απορίες θα λυθούν περίπου δύο ώρες πριν από τη σέντρα όταν θα ανακοινώσει ο Μαρτίνς την ενδεκάδα.

Εκείνο που κρατάμε είναι το ότι ο κόουτς έχει στο μυαλό του τον Σουντανί και στον ρόλο του Φορτούνη, έναν ρόλο που εώς τώρα έχει επωμιστεί ο Βαλμπουενά.