Ολυμπιακός: Η ώρα για Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή του Σέρβου και του Μαροκινού στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ολυμπιακός: Η ώρα για Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί

Ο θόρυβος που προκάλεσε το 4-0 επί της Κράσνονταρ δεν έχει κοπάσει ακόμα, αλλά στον Ολυμπιακό είναι υποχρεωμένοι να γυρίσουν σελίδα. Το βράδυ του Σαββάτου (21:30, NS2) η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά την προσπάθεια της Τετάρτης ο Πέδρο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Δύο από αυτές που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον είναι του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο πιτσιρικάς, ο Σέρβος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της Τετάρτης, αφού πέρασε ως αλλαγή και τα έφερε όλα τούμπα σκοράροντας δύο φορές. Για πρώτη φορά θα πάρει φανέλα βασικού σε ένα ματς διαφορετικό από τα ευρωπαϊκά που έχει αγωνιστεί.

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ραντζέλοβιτς έχει τρελάνει τον κόσμο του Ολυμπιακού που ανυπομονεί να τον δει ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Το βράδυ του Σαββάτου θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο μικρός περιμένει πως και πως αυτή τη στιγμή και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία γερή… δόση από το πλούσιο ταλέντο του.

Από την άλλη ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα πάρει τη θέση του κουρασμένου Γκερέρο. Ο Μαροκινός επιθετικός μέχρι τώρα έχει παίξει ελάχιστα λεπτά ως αλλαγή. Έχει δείξει κάποια καλά δείγματα, αλλά κι αυτός αναμένεται να αρχίσει να παίρνει περισσότερο χρόνο. Για την εκτελεστική του δεινότητα πράγματι ακούγονται πολύ καλά λόγια, αλλά ακόμα δεν έχει μπορέσει να πάρει πολύ χρόνο. Ο Ελ Αραμπί είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και μπαίνει πλέον και αυτός στο… κόλπο.