Παναθηναϊκός: Η αποστολή με την Λαμία (pic)

Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Ζαγαρίτης είναι οι σχετικές εκπλήξεις στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την επερχόμενη αναμέτρηση με την Λαμία στην πρεμιέρα της εφετινής Super League 1.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή με την Λαμία (pic)

Το Σάββατο (24/08) ανοίγει η αυλαία της φετινής Super League 1, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Φθιώτιδα για την αναμέτρηση με την Λαμία (24/08,19:00) στην πρεμιέρα της σεζόν 2019-20.

Από ότι φαίνεται, δεν υπάρχει κάποιος «πονοκέφαλος» που να ταλαιπωρεί τον Γιώργο Δώνη, σχετικός με τους παίκτες που θα πάρει στην αποστολή εναντίον της Λαμίας, καθώς ο Γιάννης Μπουζούκης, βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού ύστερα από την θλάση που υπέστη στην προετοιμασία των «πρασίνων» στην Ολλανδία, ενώ και o Τάσος Χατζηγιοβάνης συγκαταλέγεται στην λίστα, παρόλο που δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη το περασμένο Σάββατο (17/08).

Αυτός που τράβηξε όμως την περισσότερη προσοχή είναι ο νεαρός Βασίλης Ζαγαρίτης, ο οποίος φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη του Δώνη, με εκείνον να τον ανταμείβει δίνοντας του μία θέση στην αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Λαμία: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Βέργος, Καμπετσής