Οι χαμηλοί τόνοι του Μαρτίνς και οι αλλαγές με Αστέρα

Ο Ολυμπιακός θα πάει στην Ρωσία σαν να μην έχει κερδίσει με 4-0 και ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για να ξεκουράσει τους βασικούς ενόψει Κράσνονταρ.

Οι χαμηλοί τόνοι του Μαρτίνς και οι αλλαγές με Αστέρα

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κράτησε τυχαία χαμηλούς τόνους αμέσως μετά το ματς με την Κράσνονταρ, τόσο στη συνέντευξη Τύπου, όσο και στα όσα είπε στους παίκτες του. «Δεν θα χαλαρώσουμε, πιστεύοντας ότι όλα έχουν τελειώσει, για να μην διευκολύνουμε την Κράσνονταρ στη ρεβάνς», δήλωσε μπροστά στις κάμερες και στους παίκτες, αφού τους συνεχάρη, τους εξήγησε ότι θα πρέπει να πάνε στην Ρωσία έχοντας στο μυαλό τους ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι 0-0.

Αυτό είπε πάνω – κάτω και ο Μαρινάκης όταν κατέβηκε στα αποδυτήρια για να μοιράσει συγχαρητήρια.

Ο Μαρτίνς από την πλευρά του είχε τους λόγους του που έσπευσε να προχωρήσει σε αυτή τη… διευκρίνιση στους ποδοσφαιριστές του. Ναι μεν παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει ένα τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League, όμως, έχοντας δει την Κράσνονταρ και το γεγονός ότι πέτυχε για πλάκα τρία γκολ μέσα στο «Ντραγκάο», ενώ θα μπορούσε να πετύχει και μίνιμουμ άλλα δύο, επιχείρησε κατευθείαν να χαμηλώσει τους τόνους.


Για αυτό το λόγο λοιπόν, το όποιο ροτέισον έχει στο μυαλό του να κάνει, θα το κάνει στην σαββατιάτικη πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκεί θα ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς, κάποιους που τράβηξαν πολύ μεγάλο κουπί, κάποιους που κατάπιαν πολλά χιλιόμετρα με την Κράσνονταρ, έτσι ώστε να τους έχει έτοιμους για το παιχνίδι της Ρωσίας.

Οι Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί και Κούτρης δεν αποκλείεται να πάρουν φανέλα βασικού στο ματς με τους αρκάδες. Ο Μαρτίνς το λέει και το ξαναλέει ότι έχοντας δει τόσα πολλά τα μάτια του με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα παθήματα της Μπαρτσελόνα με Ρόμα και Λίβερπουλ τις προηγούμενες δύο σεζόν σε νοκ άουτ ματς στο Champions League, δεν θέλει με τίποτα να πιστέψουν οι παίκτες του ότι βρίσκονται ήδη στους ομίλους.

Τώρα τον απασχολεί να μπει με το δεξί ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και από την Κυριακή θα έχει να πει περισσότερα πράγματα στους παίκτες του για όλα όσα θα πρέπει να προσέξουν στην Ρωσία…