Το διπλό ταμπλό του Γιαννακόπουλου στο θέμα της ΠΑΕ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι αντίθετος στην αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Ταϊλανδό επενδυτή. Απεναντίας... 

Το διπλό ταμπλό του Γιαννακόπουλου στο θέμα της ΠΑΕ

Mέσω του περιβάλλοντός του, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έκανε γνωστό πως παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ΠΑΕ και περιμένει την τελική έκβαση της υπόθεση για να κινηθεί.

Οι κινήσεις που δύναται να κάνει είναι δυο: «Στην απευκταία περίπτωση που δεν στεφθεί με επιτυχία η διαπραγμάτευση με τους Ασιάτες για την άμεση απεμπλοκή Αλαφούζου (που διακαώς επιθυμεί και ο ίδιος) το «Athens Alive» και η πλευρά Γιαννακόπουλου θα δρομολογήσει τη διαδικασία που έχει εξαγγείλει για την είσοδο της στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Στην περίπτωση που προκύψει συμφωνία ανάμεσα στους Ασιάτες και τον Αλαφούζο ο Γιαννακόπουλος προσφέρει χείρα βοηθείας στον νέο επενδυτή μέσω του πρότζεκτ «Athens Alive». Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας θέλουν την PANASIA να εξετάζει την ενεργοποίηση του Νόμου της Διπλής Ανάπλασης με σκοπό τη δημιουργία γηπέδων στην περιοχή του Βοτανικού.

«Σε αυτή την περίπτωση και με δεδομένο ότι το θέμα «Βοτανικός» είναι πολύπλοκο και εγκλωβισμένο νομικά (και όχι μόνο), η πλευρά Γιαννακόπουλου μέσω του «Athens Alive» θα αποτελέσει τη σίγουρη λύση για τη νέα στέγη και του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού».