Δώνης για Χάντερσφιλντ: «Θέμα τάιμινγκ...»

Ο Γιώργος Δώνης σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA κατέστησε σαφές ότι δεν αφήνει τον Παναθηναϊκό για τη Χάντερσφιλντ.

Δώνης για Χάντερσφιλντ: «Θέμα τάιμινγκ...»

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με το πλάνο του Παναθηναϊκού και δε σκέφτεται το ενδεχόμενο της Χάντερσφιλντ.

Επίσης, μίλησε για την έναρξή του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο (24-25/8) με αντίπαλο τη Λαμία, σημειώνοντας πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Δώνη:

Για το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ: «᾽Εγώ ήμουν ξεκάθαρος και απέναντι στην ομάδα μου και απέναντι στο ενδιαφέρον πως δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Δουλεύουμε ένα πρότζεκτ με το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν θα επέλεγα ένα τέτοιο τάιμινγκ, είτε ήμουν στον Παναθηναϊκό, είτε ήμουν σε άλλη ομάδα. Θέλουμε να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ένα άλλο σταυροδρόμι, ένα σταυροδρόμι αισιοδοξίας.

Όταν επέλεξα να φύγω από την ΑΕΛ δεν ήταν ο βασικός λόγος να προπονήσω μία μεγάλη ομάδα. Πάντα το έβλεπα ως ένα πάτημα για να πάω στην Τσάμπιονσιπ. Είμαι γεμάτος από όλα όσα έχω ζήσει στη ζωή μου. Αυτά τα ωραία πράγματα εύχομαι να έρθουν φέτος με τον Παναθηναϊκό».

Για τη Λαμία: «Είναι παρόμοια ομάδα με πέρυσι. Μεγάλη διαφοροποίηση φυσικά, είναι η αλλαγή του προπονητή τους. Παρόλα αυτά, αν είμαστε καλοί και δυνατοί και να κάνουμε αυτά που έχουμε μάθει τότε δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Για την 11άδα με Λαμία: «Έχω κάποιες σκέψεις για τη βασική 11άδα. Περίμενα να δω αν θα λύνονταν τα προβλήματα, με κάποιους τραυματισμούς. Αυτό συνέβη. Όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και θα παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή 11άδα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας