Ολυμπιακός: Ανακοίνωση για τις θέσεις ΑμΕΑ με Αστέρα Τρίπολης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την εξυπηρέτηση των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ολυμπιακός: Ανακοίνωση για τις θέσεις ΑμΕΑ με Αστέρα Τρίπολης

Μετά τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη και στο Champions League ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην πρώτη αναμέτρηση της φετινής Super League που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (24/8, 21:30).

Με αφορμή τον αγώνα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) ενημερώνει για τα εξής:

Για τον αγώνα της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» το Σάββατο 24/8/2019 και ώρα 21:30, τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 23/8 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 – 13:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμΕΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.
Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμΕΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».