«Ολυμπιακός και Ρεν για Ζίβκοβιτς»

Οι Σέρβοι και οι Πορτογάλοι μπλέκουν τους «ερυθρόλευκους» με τον 23χρονο επιτελικό χαφ της Μπενφίκα.

«Ολυμπιακός και Ρεν για Ζίβκοβιτς»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ και ενός «10αριού». Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς τα κάνει και τα δύο! Ο 23χρονος Σέρβος επιτελικός χαφ που ενίοτε αγωνίζεται και στα «φτερά» της επίθεσης, φεύγει από την Μπενφίκα. Ή για την ακρίβεια οι Λουζιτανοί θέλουν να τον στείλουν κάπου δανεικό.

Η σερβική «Mozzarsport» (https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/i-olimpijakos-razmislja-o-andriji-zivkovicu/335603) έγραψε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του Ζίβκοβιτς, γιατί αναζητάει έναν ποδοσφαιριστή στα χαρακτηριστικά του πρώην άσου της Παρτιζάν.

Την ίδια στιγμή όμως στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι η Μπενφίκα έχει ήδη δεχτεί κρούση από την Ρεν, αλλά ο παίκτης περιμένει να δει την κατάληξη των προκριματικών του Champions League και του Europa League για να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τους Σέρβους λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Ζίβκοβιτς και εκτιμάται ότι αν «κλειδώσει» οριστικά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο ο 23χρονος χαφ να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.