Nάτχο: «Δεν τα πήγαινα καλά με τον Μαρτίνς...»

Ο Νάτχο μιλώντας σε Ισραηλινά ΜΜΕ, αποκάλυψε ότι δεν είχε τις καλύτερες των σχέσεων με τον, προπονητή του στον Ολυμπιακό, Πέδρο Μαρτίνς

Nάτχο: «Δεν τα πήγαινα καλά με τον Μαρτίνς...»

Ο Μπίμπαρς Νάτχο είναι εδώ και λίγες ημέρες παίκτης της Παρτιζάν και επ' αφορμή αυτού του γεγονότος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην καριέρα του, αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν ν' αφήσει τον Ολυμπιακό για την ομάδα του Βελιγραδίου.

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα αλλά δεν τα πήγαινα καλά με τον προπονητή» ήταν τα λόγια του που δεν επιδέχονται ιδιαίτερης ερμηνείας για τις σχέσεις του με τον, τεχνικό των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα επεσήμανε ότι του έλειψε ο πρωταγωνιστικός ρόλος κι ότι δεν ευχαριστήθηκε αγωνιζόμενος στον σύλλογο του Πειραιά: «Ήθελα έναν σύλλογο που να μου δώσει την δυνατότητα να είμαι πρωταγωνιστής. Να έχω ηγετικό ρόλο μετά από έναν χρόνο που δεν διασκέδασα το ποδόσφαιρο».

Ο 31χρονος, διεθνής, Ισραηλινός μέσος αναφέρθηκε και στο ότι θα έχει την ευκαιρία να βιώσει την εμπειρία ενός ντέρμπι «αιωνίων» στην Σερβία, μετά από εκείνο στη χώρα μας: «Έπαιξα ένα μεγάλο ντέρμπι στην Αθήνα και τώρα θα έχω την δυνατότητα να βιώσω την εμπειρία ενός μεγάλου ντέρμπι και στο Βελιγράδι».

Μάλιστα επεσήμανε ότι επέλεξε τους μαυρόασπρους του Βελιγραδίου παρότι: «είχα προτάσεις πολύ πιο καλές οικονομικά από την Παρτιζάν αλλά δεν ταίριαζαν με τα 'θέλω' της οικογένειάς μου. Ήμουν πολύ κοντά στην Σίβασπορ αλλά έβαλα πρώτη την οικογένειά μου. Έχω παιδιά που πρέπει να πηγαίνουν σε σχολείο όπου μαθαίνουν αγγλικά...»