Στο PAOK TV με 5 ευρώ το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός

Μέσα από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, PAOK TV θα παρακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας, την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Στο PAOK TV με 5 ευρώ το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της, πως το εναρκτήριο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Super League 1 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην Τούμπα θα μεταδοθεί live από το PAOK TV.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του «Δικέφαλου του Βορά»:

«Σε μια εποχή που η τεχνολογία κάνει άλματα και σχηματοποιεί μια νέα ψηφιακή κοινωνία, ο ΠΑΟΚ επιλέγει να πρωτοπορεί και να ορίζει το μέλλον με τους δικούς του όρους. Να βλέπει προοπτικές αντί για ρίσκο, να φεύγει από χρεοκοπημένα μοντέλα, να διαμορφώνει το αύριο βασιζόμενος στις δυνάμεις του κόσμου του, να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στους φίλους του και στους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Το μέλλον είναι εδώ.

Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινά κι ο ΠΑΟΚ παίζει εντός έδρας. Και ποδοσφαιρικά και τηλεοπτικά. Ο αγώνας ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός θα είναι ο πρώτος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα μεταδοθεί ζωντανά από συλλογική ψηφιακή πλατφόρμα, το tv.paokfc.gr με την επιλογή του Pay Per View.

Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ, άλλωστε, είναι ο μόνος σύλλογος που είχε φροντίσει να είναι έτοιμος για τη μετάβαση σε μια εποχή αμεσότητας στη σχέση με τον κόσμο του. Το PAOK TV προσφέρει στους φίλους του Δικεφάλου τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, να συμμετέχουν ενεργά στη συνεχή προσπάθειά ισχυροποίησής της και στη διαμόρφωση των κανόνων του ανταγωνισμού.

Το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός είναι το πρώτο βήμα σε ένα νέο, κοινό ταξίδι. Μια full HD τηλεοπτική μετάδοση με εννιά κάμερες, pregame και postgame ενημέρωση έρχεται στις οθόνες σας όπου κι αν βρίσκεστε. Στο σπίτι, το γραφείο ή ακόμα και στις διακοπές σας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο αποκλειστικά από το tv.paokfc.gr στην τιμή των 4,99 ευρώ μέσα από μια πολύ απλή και ασφαλή διαδικασία που ολοκληρώνεται σε τέσσερα βήματα.

Επιλέγετε το Live Event του αγώνα
Επιλέγετε την επιλογή Pay Per View
Ολοκληρώνετε την πληρωμή (Paypal, πιστωτική κάρτα)
Απολαμβάνετε την πιο επιτυχημένη ομάδα της Ελλάδας την τελευταία τριετία στην οθόνη σας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων του ΠΑΟΚ, η διαδικασία αγοράς και πληρωμής για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός θ’ ανοίξει την Τετάρτη(21.08) στις 09:00 και παράλληλα θα λειτουργεί call center (+30 2310958322)».