Κούγιας-Ντέλετιτς μέρος δεύτερο: «Ο νιάου νιάου η γατούλα - τίγρης και ο οπλαρχηγός Πανουργιάς»

Ο Αλέξης Κούγιας για ακόμα μια φορά «εξαπέλυσε πυρά» κατά της ΑΕΚ, του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Μίλος Ντέλετιτς κάνοντας λόγο για «γατούλες και τίγρεις»... 

Κούγιας-Ντέλετιτς μέρος δεύτερο: «Ο νιάου νιάου η γατούλα - τίγρης και ο οπλαρχηγός Πανουργιάς»

Ο Αλέξης Κούγιας με νέα δήλωσή του «εξαπέλυσε τα βέλη του» κατά του Μίλος Ντέλετιτς αλλά εμμέσως, και του μεγαλoπαράγοντα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη.

Κούγιας: O... χωρίς λαιμό στέλνει τον Ντέλετιτς στην... ΑΕΚ Λαμίας»

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΑΕΛ, το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Σέρβο εξτρέμ του έχει φτιάξει το καλοκαίρι ενώ, θεωρεί πως η ΑΕΚ τον κρατάει ακόμα στο ρόστερ για να μην «γίνει ρεζίλι ο νιάου νιάου η γατούλα – τίγρης και ο Γιαννάκης ο χωρίς λαιμό».

ΑΕΚ: Δεν το κουνάει ο Ντέλετιτς

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:

Ρε παιδιά, εκεί στην ΑΕΚ μου έχετε φτιάξει όλο το καλοκαίρι, τώρα που είναι κλειστά και τα δικαστήρια.

Για να μην γίνει ρεζίλι ο νιάου νιάου η γατούλα – τίγρης και ο Γιαννάκης ο χωρίς λαιμό, που κάνει κουμάντο στην ΑΕΚ, κατ’ εντολή του νιάου νιάου η γατούλα, χωρίς να φορέσει ποδοσφαιρικό σορτσάκι ούτε στην ακαδημία της Ηλιούπολης, κρατάτε τον 27χρονο Deletic για να κάνει προπονήσεις στα Σπάτα και να βελτιωθεί ποδοσφαιρικά, επειδή είχα προβλέψει από το Φεβρουάριο ότι το μέλλον του είναι να πάει δανεικός στην Λαμία;

Ο μόνος που πάει να σκάσει είναι ο Πανουργιάς, ο περήφανος οπλαρχηγός της ΑΕΚ Λαμίας που θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο που θα βαρεθεί ο Deletic να κάνει γύρους στα Σπάτα και θα υποκύψει.


Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξης Κούγιας

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω