Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Γκιγιέρμε για την εβδομάδα «φωτιά»

Ο Βραζιλιάνος χαφ περιμένει πως και πως τα ματς με την Κράσνονταρ και την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Γκιγιέρμε για την εβδομάδα «φωτιά»

Μία εβδομάδα «φωτιά» ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό, αφού την Τετάρτη καλείται να αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play offs του Champions League και το Σάββατο υπάρχει η πρεμιέρα της Super League που είναι και ο μεγάλος στόχος.

Οι Πειραιώτες έχουν τονίσει πολλάκις πως εκείνο που τους ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα είναι να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά αυτή τη στιγμή έχουν εστιάσει στους Ρώσους και με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους. Τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς τους περιμένει μία δύσκολη εβδομάδα, η πρώτη από τις πολλές που έχουν μπροστά τους.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να τραβήξουν μεγάλο κουπί και αυτή τη σεζόν και οι οποίοι ήδη έχουν δείξει πως είναι καθοριστικοί για τον σύλλογο. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Γκιγιέρμε. Ο 28χρονος χαφ είναι ο ογκόλιθος των «ερυθρόλευκων» και πάνω του ποντάρει πολλά η ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Έρχονται μεγάλες «μάχες», ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς στις κουβέντες που έχει μαζί του, του έχει επισημάνει πως περιμένει πολλά από αυτόν και πως θα είναι καθοριστικός για τα ματς με την Κράσνονταρ.

Ο ίδιος, πάντως, περιμένει πως και πως τις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά του και το έδειξε με μήνυμα του στα social media. «Μία σημαντική εβδομάδα ξεκίνησε. Πάμε Ολυμπιακέ», έγραψε ο Βραζιλιάνος χαφ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο δείχνει και το κλίμα που επικρατεί στον Ρέντη λίγες ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Κράσνονταρ και λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Για τον Μαρτίνς ο Γκιγιέρμε είναι η… μισή ομάδα και από αυτόν περιμένει πολλά και στα ματς που έρχονται και γενικότερα στη διάρκεια της σεζόν.