Παναθηναϊκός: Πρόταση για Χατζηγιοβάνη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Ξάνθη λόγω ενοχλήσεων, αλλά για τον παίκτη έχει φτάσει και πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Πρόταση για Χατζηγιοβάνη

Δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Ξάνθη ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει μία φλεγμονή στον περονιαίο.

Παναθηναϊκός - Ξάνθη 3-0: Τα γκολ των Κολοβού και Μακέντα (vids)

Αυτός είναι ο λόγος, σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό που δεν πήρε χρόνο στο φιλικό, ωστόσο έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι για τον 22χρονο εξτρέμ έχει φτάσει πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση δεν καλύπτει τα οικονομικά «θέλω» των «πρασίνων».

Ο Χατζηγιοβάννης είχε αρνηθεί πρόταση του Παναθηναϊκού για επέκταση του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το 2020, ενώ είχε φέρει πρόταση τον Ιούνιο, η οποία απορρίφθηκε αφού δεν ικανοποιούσε. Ακόμα υπήρξε ενδιαφέρον για τον παίκτη από Ολλανδία, Βέλγιο αλλά και τη Μονακό.

Ο Νίκος Νταμπίζας θα ήθελε ιδανικά 1.5 εκατ. ευρώ για τον Χατζηγιοβάννη κι ένα ποσοστό μεταπώλησης. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να δοθεί ένα τέτοιο πόσο για έναν παίκτη που μπορεί σε έξι μήνες να υπογράψει, ως ελεύθερος.

Παναθηναϊκός: Πρόταση από εξωτερικό για Χατζηγιοβάνη

Από την πλευρά, το τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» δεν δείχνει διατεθειμένος να πέσει κάτω από 1,2 εκατ. (συν ποσοστό μεταπώλησης). Φαίνεται ότι οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του νεαρού άσου έχουν ξεκινήσει, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον ίδιο.