ΑΕΛ: Ανακοίνωση για την αδειοδότηση ενόψει της νέας σεζόν

Η Λάρισα αναφέρθηκε επίσημα στην άδεια συμμετοχής της που εγκρίθηκε για το νέο πρωτάθλημα. Τι λέει η ανακοίνωση. 

ΑΕΛ: Ανακοίνωση για την αδειοδότηση ενόψει της νέας σεζόν

Η ΠΑΕ Λάρισα με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι, για άλλη μια χρονιά ο κύριος Κούγιας εξασφάλισε την αδειοδότησή της στο νέο πρωτάθλημα, τονίζοντας μάλιστα ότι στα χρόνια της προεδρίας του Βαγγέλη Πηλαδάκη, λόγω οικονομικών προβλημάτων η ομάδα της Θεσσαλίας δεν κατάφερνε να εξασφαλίσει τη σχετική άδεια για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ΠΑΕ Λάρισα:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι για άλλη μια χρονιά και συνεχώς από τότε που αγόρασε τις μετοχές της ο κ. Αλέξιος Κούγιας, εξασφάλισε πρώτη και λόγω αλφαβητικής σειράς, άδεια συμμετοχής στο πρωταθλημα της Super League 1 της περιόδου 2019-2020 από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ ο κ. Κούγιας τις αγόρασε στις 28/7/2015 και ήταν η πρώτη φορά που από το 2011, είτε υπό ιδιοκτησίας Κώστα Πηλαδάκη, είτε υπό ιδιοκτησίας Βαγγέλη Πλεξίδα που η ΠΑΕ ΑΕΛ εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στην Super League.

Ως γνωστό επί ιδιοκτησίας Πηλαδάκη τα τελευταία χρόνια λόγω οικονομικών προβλημάτων και της οικονομικής καταρεύσεως της ΠΑΕ, η οποία τελικώς ελύθη και εν συνεχεία επί ιδιοκτησίας Βαγγέλη Πλεξίδα λόγω του τριπλού ΑΦΜ και των προσφυγών των ποδοσφαιριστών, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν εξασφάλιζε πιστοποιητικό συμμετοχής».