Ανδρέας Βασιλόγιαννης: Το δώρο του Παπαϊωάννου στον κόσμο της Λαμίας

Δυο ημέρες μετά την παραμονή του Αντέτζο ήρθε και το «δώρο» του Πανουργιά Παπαϊωάννου στον κόσμο της Λαμίας, με την απόκτηση του Ανδρέα Βασιλόγιαννη.

Ανδρέας Βασιλόγιαννης: Το δώρο του Παπαϊωάννου στον κόσμο της Λαμίας

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Βασιλόγιαννη στη Λαμία. Μια προσωπική επιλογή του Μεγαλομετόχου να εντάξει εκ νέου τον 28χρονο (21/2/1991) μέσο στην ομάδα για δύο χρόνια, κάνοντας ένα δώρο στους φιλάθλους, γνωρίζοντας την αξία του παίκτη και το πόσο αγαπητός είναι σε αυτούς» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Λαμίας για την επιστροφή του Ανδρέα Βασιλόγιαννη.

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας του ΔΑΚ Λαμίας, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης επέστρεψε. Το «διαζύγιο» με τον Μάκη Χάβο έφερε μουρμούρα στη Λαμία αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Αρχικά, έδωσε τα χέρια με τον βασικό κεντρικό αμυντικό της περσινής σεζόν Αντέτζο και σήμερα (9/8) συμφώνησε με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη. Ο 28χρονος άσος τα τελευταία δυο χρόνια έπαιζε στην Τουρκία για λογαριασμό της Ουμρανίγεσπορ.

Στο παρελθόν πέρασε δυο φορές από την ομάδα της Λαμίας (2014-15, 2016-17) και τη δεύτερη πανηγύρισε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, σε μια σεζόν όπου ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Φθιώτιδας στο δρόμο προς τη μεγάλη κατηγορία.

Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Τουρκία ωστόσο δυο χρόνια μετά η διοίκηση του ΠΑΣ και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, κατάφεραν να τον πείσουν να επιστρέψει. Στην Τουρκία δυο χρόνια έχει γεμάτες σεζόν στη β’ κατηγορία με συνολικά 66 αγώνες, 8 γκολ και επτά ασίστ. Την τελευταία του σεζόν στη Λαμία στη β’ εθνική, είχε 31 αγώνες και 12 γκολ στο πρωτάθλημα και τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Βασιλόγιαννης μίλησε στον επίσημο κανάλι της ΠΑΕ για την μεταγραφή του στον ΠΑΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγαν όλα καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παπαϊωάννου, όπως και όλη τη διοίκηση της Λαμίας. Θέλω να ευχηθώ υγεία πάνω από όλα και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στο γεμάτο ΔΑΚ Λαμίας».