Αστέρας - Παναχαϊκή 1-1: Γκολ ο Τασουλής - Αποκάλυψη ο Ιγκλέσιας ως «δεκάρι»

Αστέρας Τρίπολης και Παναχαΐκή ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με τον προπονητή των Αρκάδων Μπαρόχα Χιμένεθ να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.

Αστέρας - Παναχαϊκή 1-1: Γκολ ο Τασουλής - Αποκάλυψη ο Ιγκλέσιας ως «δεκάρι»

Αστέρας Τρίπολης και Παναχαϊκή αναδείχθηκεν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Τρίπολη.

Ο προπονητής της ομάδας του Αστέρα Μπαρόχα Χιμένεθ έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα καθώς είδε τον Ματίας Ιγκλέσιας να αποδίδει εξαιρετικά ως δεκάρι.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι πολύ δυνατά, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ιγκλέσιας να «οργώνει» το γήπεδο ως δεκάρι. Ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε λόγω αντικατάστασής του Ιγκλέσιας και οι Αχαιοί σκόραραν στο 74ο λεπτό με τον Βασιλαντωνόπουλο. Δεν κατάφεραν παρόλα αυτά να φύγουν με το φιλικό διπλό αφού, ο Αστέρας ισοφάρισε στο 89o λεπτό με τον Τασουλή ύστερα από ωραία ενέργεια του Τζίμα.

Η σύνθεση του Αστέρα: Τσιφτσής (46' Μιχαήλ), Ανχελ (62' Τασουλής), Ματρικάρντι, Αντζουλάς (46' Χριστόπουλος), Βλάχος (62' Παναγιώτου), Μπέλοκ (73' Τερεζίου), Μπόρχα Φερνάντεθ (72' Καπίγια), Ιγκλέσιας (46' Βαλιέντε), Μαρκ Φερνάντεθ (46' Δουβίκας), Τζίμας, Κρέσπι.