Ολυμπιακός: Έρχονται δύο νέες μεταγραφές

Έτοιμοι για να παρουσιάσουν τα προσόντα τους είναι οι Αφρικανοί επιθετικοί που πήρε ο Ολυμπιακός και δεν έχουν μπει ακόμη στην εξίσωση.

Ολυμπιακός: Έρχονται δύο νέες μεταγραφές

Από τις πιο δυνατές μεταγραφικές κινήσεις που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός είναι σαφώς οι δύο επιθετικοί του από την Αφρική, ο Μαροκινός Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Αλγερινός Χιλάλ Σουντανί. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πληρώσει δύο παχυλά συμβόλαια για τους συγκεκριμένους άσους, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν μπει στο αγωνιστικό πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς δεν ήταν έτοιμοι. Ο Ελ Αραμπί ήρθε αρκετά μετά την έναρξη της προετοιμασίας και έπρεπε να κάνει ειδικό πρόγραμμα ώστε να ενσωματωθεί κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Σουντανί προερχόταν από τον σοβαρό περσινό τραυματισμό του και χρειάστηκε διαχείριση ώστε να μην πάθει ξανά κάποια ζημιά.

Τώρα, όμως, είναι και οι δύο σπουδαίοι επιθετικοί σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση. Ο Ελ Αραμπί έχει τύχει στη φόρμα και στα διαδοχικά γκολ του Γκερέρο και δεν έχει παίξει ακόμη πολύ. Καθόλου ως βασικός, παρά μόνο αλλαγή για 25 λεπτά στο φιλικό με τη Νότιγχαμ και για 10 λεπτά στη ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν. Ο Σουντανί είναι σχεδόν σε πλήρη ετοιμότητα, δηλώθηκε στη λίστα και είναι βέβαιο ότι έρχεται η ώρα που θα μπει στο γήπεδο για να παίξει περισσότερο από το 10λεπτο προσαρμογής στο φιλικό με το Αμβούργο στην Αυστρία.

Στα πρώτα παιχνίδια του στο Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός έχει πετύχει επτά γκολ δίχως να έχει τις δύο μεταγραφές στην επίθεση που προορίζονταν (και ενδεχομένως εξακολουθούν να προορίζονται) για Νο 1 επιλογές στη θέση του σέντερ φορ και του εξτρέμ ή δεύτερου φορ. Παίκτες με πολλά γκολ και ασίστ σε κάθε σεζόν της καριέρας τους στις προηγούμενες ομάδες τους. Οι ερυθρόλευκοι τους περιμένουν, τους έχουν πια σε ετοιμότητα δράσης και περιμένουν πολλά από αυτούς.