Αυγενάκης-Γραμμένος-ΟΥΕΦΑ: Συνάντηση στην Πόλη - Σενάριο για Προσωρινή Διοικούσα στην ΕΠΟ

Βλέπουν... Λϊβερπουλ - Τσέλσι και μετά τα λένε. Οι εκθέσεις - αναφορές προς τις διεθνείς ομοσπονδίες που μόνο θετικές δεν είναι για την ΕΠΟ.

Αυγενάκης-Γραμμένος-ΟΥΕΦΑ: Συνάντηση στην Πόλη - Σενάριο για Προσωρινή Διοικούσα στην ΕΠΟ

Συνάντηση με ανώτατα στελέχη της ΟΥΕΦΑ θα έχουν στην Κωνσταντινούπολη στις 14 Αυγούστου ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο εκτελεστικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Αλέξης Δέδες.

Αυτό αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Live Sport. Σύμφωνα με αυτό, οι επαφές θα πραγματοποιηθούν στο περιθώριο της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι και δεν είναι εθιμοτυπικές. Το ελληνικό ποδόσφαιρο επιτηρείται εδώ και 35 μήνες από τις FIFA και UEFA αλλά δεν έχουν σημειωθεί σημαντικά βήματα προόδου σε κανένα επίπεδο.
Συνήθως, όπου και όταν επεμβαίνουν οι διεθνείς ομοσπονδίες, σε εύλογο χρονικό διάστημα τα σημάδια ανάκαμψης γίνονται αισθητά.

Όπως επίσης επισημαίνει η συγκεκριμένη εφημερίδα οι εκθέσεις - αναφορές προς τις διεθνείς ομοσπονδίες μόνο θετικές δεν είναι για τον τρόπο που λειτουργεί η ΕΠΟ. Κι αν η κατάσταση παραμείνει η ίδια, τότε σε 2-3 μήνες είναι πολύ πιθανό να «ξηλωθεί» Γραμμένου από τη FIFA και να διοριστεί ξανά Προσωρινή διοικούσα Επιτροπή. Η νέα ΠΔΕ θα αποτελείται από πρόσωπα που θα υποδείξει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και οι «Big 3» του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.