«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Κρίσταλ Πάλας για τον Ομάρ»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία Ολυμπιακός και Κρίσταλ Πάλας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Ομάρ.

«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Κρίσταλ Πάλας για τον Ομάρ»

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια και στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί. Παρόλα αυτά, όμως, εδώ και λίγες ώρες στην Αγγλία και συγκεκριμένα η Daily Mail φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός και η Κρίσταλ Πάλας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Νορβηγό.

Το ρεπορτάζ των Άγγλων δεν είναι τόσο απλό, αφού κάνει λόγο για συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που αγωνίζεται ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη Άαρον Γουάν Μπισάκα. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο… στόχαστρο του αγγλικού συλλόγου και μάλιστα το θέμα να είναι αρκετά προχωρημένο.

Η Κρίσταλ Πάλας φέρεται να προσφέρει στον Ολυμπιακό 7 εκατ. αγγλικές λίρες, δηλαδή κοντά στα 7,7 εκατ. ευρώ! Θυμίζουμε πως ο Ομάρ τον περασμένο χειμώνα είχε απασχολήσει αρκετές ομάδες όπως τη Σέλτικ, η οποία είχε ασκήσει πίεση για να τον αποκτήσει. Ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού είχε παίξει το 2017 στην Premier League με τη φανέλα της Χαλ.