Οι συμβουλές του Ιμπαγάσα στον Βρουσάι

Ο Αργεντινός μετά το ματς με την Κέρκυρα μίλησε γι’ αρκετή ώρα με τον 19χρονο άσο. Τα «μπράβο» και η προσγείωση!

Οι συμβουλές του Ιμπαγάσα στον Βρουσάι

Από το βράδυ της Δευτέρας ο Μάριος Βρουσάι είναι το κεντρικό πρόσωπο. Σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός νίκησε με 5-1 κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Ο 19χρονος άσος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα πρωταθλήματος. Ένα ντεμπούτο το οποίο κατάφερε να το συνδυάσει και με γκολ.

Ο Βρουσάι είναι στο επίκεντρο μετά το γκολ του, αλλά όσοι τον γνωρίζουν δεν έχουν εκπλαγεί. Θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει ο Ολυμπιακός στα τμήματα υποδομής του. Το περασμένο καλοκαίρι, μάλιστα συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στο Ζέεφελντ.

Το θέμα με τον Βρουσάι, αλλά και με κάθε παιδί από την ακαδημία είναι η διάρκεια, αλλά και οι ευκαιρίες που θα πάρει. Ο πρώτος που έσπευσε να του μιλήσει μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα ήταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο «Κάνιο» είναι στο επιτελείο του Χρήστου Κόντη, όμως, ζει από κοντά αυτά τα παιδιά, διότι εργάζεται στα τμήματα υποδομής.

Ξέρει καλά και τον Μάριο, αλλά και όλα αυτά τα παιδιά. Ο Αργεντινός μίλησε αρκετή ώρα με τον Βρουσάι, διότι γνωρίζει πως σε αυτές τις περιπτώσεις το σημαντικό είναι να μείνει προσγειωμένος και να συνεχίσει τη δουλειά. Τον συνεχάρη ο Ιμπαγάσα για το γκολ που σημείωσε, αλλά φρόντισε και να τον προσγειώσει απότομα και να του θυμίζει πως τώρα οι απαιτήσεις είναι πιο μεγάλες και πλέον και ο κόσμος περιμένει να δει πράγματα από αυτόν.

Ο Ιμπαγάσα είναι από τους ανθρώπους εντός Ρέντη που τον σέβονται πολύ τα παιδιά και ακούν με ευλάβεια όλα όσα τους λέει, αφού γνωρίζουν την ποδοσφαιρική του αξία. Να σημειώσουμε πως ακόμα δεν υπάρχει εικόνα για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού στην προετοιμασία της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως, ο Βρουσάι θεωρείται βέβαιο πως θα βρεθεί για δεύτερο σερί καλοκαίρι στο βασικό στάδιο.