Επίσημο το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι του Μήτρογλου (pic)

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε το δυνατό τεστ με τη Γαλατασαράι του Κώστα Μήτρογλου (3/8, 21:00).

Επίσημο το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι του Μήτρογλου (pic)

Επισημοποιήθηκε το δυνατό τεστ του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι του Κώστα Μήτρογλου με ανακοίνωση των «πρασίνων». Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (3/8) στις 21:00 στην «Turk Telekom Arena».

H ομάδα του Γιώργου Δώνη θα επισκεφτεί και στις 10 Αυγούστου την Κωνσταντινούπολη, για ένα ακόμα πολύ δυνατό φιλικό, αυτό απέναντι στην Μπεσίκτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατασαράι θα βρεθεί στις 3 Αυγούστου ο Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι θα αγωνιστεί στην Κωνσταντινούπολη, στην έδρα της Γαλατασαράι «Turk Telekom Arena», με ώρα έναρξης του αγώνα τις 9 μ.μ.

Η Γαλατασαράι έχει προπονητή τον Φατίχ Τερίμ, ενισχύθηκε στις μεταγραφές με τους Ράιν Μπάμπελ, Τζίμι Ντουρμάζ, Τζιν Σέρι, ενώ από το περσινό ρόστερ ξεχωρίζουν ο Αλγερινός Σοφιάν Φενγκουλί, ο Μαροκινός Γιουνές Μπελχαντά και ο Σενεγαλέζος Μπαγιέ Ντιαγκνέ.

H προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού έχει κατακτήσει 22 Πρωταθλήματα, 18 Κύπελλα, 15 Σούπερ Καπ και φυσικά μία φορά το UEFA CUP το 1999 αλλά και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ το 2000.

Και το tweet της Γαλατάσαραϊ για το φιλικό: