Ολυμπιακός: Τα γκολ του Ελ Αραμπί και οι εντυπώσεις από τον Ρέντη

Ο Μαροκινός επιθετικός κερδίζει τις εντυπώσεις στο προπονητικό κέντρο, ενώ ανεβάζει στροφές ενόψει και της Βικτόρια Πλζεν.

Ολυμπιακός: Τα γκολ του Ελ Αραμπί και οι εντυπώσεις από τον Ρέντη

Κοιτώντας κανείς τα νούμερα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί τον πιάνει ίλιγγος. Οι αριθμοί του Μαροκινού επιθετικού είναι τρομακτικοί και η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα εξαιρετική. Είναι επιθετικός που… μυρίζεται το γκολ κι αυτό μας έδωσε να το καταλάβουμε ακόμα και τα λίγα λεπτά που έπαιξε στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Φυσικά ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε αν δεν τον δούμε να παίζει. Ο Ελ Αραμπί ήταν αρκετά πίσω όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή την περίοδο ανεβάζει συνεχώς στροφές. Συγκεκριμένα ο 32χρονος επιθετικός κάνει ασκήσεις ταχύτητας και όπως έχουμε γράψει και στο σημερινό ΦΩΣ βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο.

Έχει καλύψει αρκετό από το χαμένο έδαφος και ενόψει Βικτόρια Πλζεν δείχνει να ανεβαίνει συνεχώς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ελ Αραμπί χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας. Δεν είναι ακόμα για να παίξει από την αρχή, αλλά ως αλλαγή είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη Βικτόρια και ειδικά κριθεί αναγκαίο από το παιχνίδι.

Πάντως αυτές τις ημέρες στον Ρέντη ο Μαροκινός έχει κερδίσει τους συμπαίκτες του και γενικότερα τις εντυπώσεις. Με τα καλύτερα λόγια αναφέρονται σε αυτόν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τον οποίο χαρακτηρίζουν «παιχταρά». Όλα θα φανούν στο γήπεδο, όμως αυτό που μας έχει μεταφερθεί είναι πως στις προπονήσεις δείχνει την εκτελεστική του δεινότητα.

Ο Ελ Αραμπί έχει μία καριέρα με 315 συμμετοχές και 178 γκολ. Οι αριθμοί δείχνουν ότι πρόκειται για έναν «εκτελεστή» και το μόνο που μένει είναι να διαπιστωθεί και στο γήπεδο όταν θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.