Ολυμπιακός: Ετοιμάζει Μεριά δίπλα στον Σεμέδο

Τρίβει τα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς με την επιστροφή του Τυνήσιου στόπερ του Ολυμπιακού. Σε πόσα ευρωπαϊκά ματς έπαιξε πέρσι.

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει Μεριά δίπλα στον Σεμέδο

Ο Γιασίν Μεριά επέστρεψε στον Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε έναν από τους βασικούς του στόπερ να πιάνει δουλειά ξανά στο προπονητήριο και πλέον μπορεί να αισθάνεται πιο ήσυχος για τη συνέχεια.

Ο διεθνής αμυντικός έχει κάνει ένα γεμάτο Κόπα Άφρικα παίζοντας σε όλα τα παιχνίδια της Τυνησίας και είναι σε αρκετά καλό ρυθμό. Φυσικά έχει ανάγκη από ξεκούραση, αλλά αυτή τη στιγμή εκείνο που προέχει είναι η πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Με την επιστροφή του Γιασίν Μεριά ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πιο ήσυχος έχοντας μία επιπλέον λύση γα το κέντρο της άμυνας. Είναι ένα θέμα το γεγονός πως δεν έχει παίξει καθόλου δίπλα στον Σεμέδο και αυτό θα συμβεί από την προπόνηση του Σαββάτου και μετά. Από την άλλη, όμως ο Πορτογάλος κόουτς τον Μεριά έχει στο μυαλό του για παρτενέρ του Σεμέδο.

Πέρσι ο Μεριά έπαιξε σε τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε ενενηντάλεπτα στο εντός έδρας 0-0 με τη Μπέτις, στο 2-2 με τη Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη και στην ήττα με 1-0 από τη Ντιναμό Κιέβου. Έπαιξε επίσης και για δώδεκα λεπτά στην ήττα με 3-1 από τη Μίλαν.