«Μάχη» Ολυμπιακού με Ναντ για Νταμπό

Επιμένουν στη Γαλλία για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Ναντ για τον 27χρονο χαφ της Φιορεντίνα.

«Μάχη» Ολυμπιακού με Ναντ για Νταμπό

Ο Μπριάν Νταμπό είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ασχολούνται με την περίπτωση του 27χρονου χαφ, ο οποίος είναι υπό παραχώρηση από τη Φιορεντίνα.

Δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και οι «βιόλα» ψάχνουν την καλύτερη πρόταση για να δώσουν τον παίκτη. Στη Γαλλία εδώ και λίγη ώρα υπάρχει σωρεία δημοσιευμάτων, τα οποία στην πλειοψηφία τους επικαλούνται πληροφορίες από την Ιταλία.

Το θέμα έχει ενδιαφέρον και για τους Γάλλους λόγω του ότι στο… κόλπο έχει μπει για τα καλά η Ναντ. Ο γαλλικός σύλλογος έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Φιορεντίνα για τον ποδοσφαιριστή, αλλά ο μεγάλος αντίπαλος της είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Γάλλοι τονίζουν πως οι Πειραιώτες έχουν μπει πολύ γερά στην υπόθεση του Μπριάν Νταμπό. Έτσι Πάντως και η Ναντ φέρεται να κινείται για την απόκτηση του παίκτη με τη μορφή του δανεισμού και όχι με αγορά. Συμφωνία με τη Φιορεντίνα δεν υπάρχει αφού θέλει 3 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Και ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει τον παίκτη δανεικό, αλλά η Φιορεντίνα επιμένει να θέλει 3 εκατ. ευρώ και στην ουσία να συζητάει μόνο για πώληση του ποδοσφαιριστή. Πάντως οι επόμενες ώρες αναμένονται καθοριστικές για την υπόθεση του 27χρονου άσου.