Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Αλέν - Έρχεται και χαφ!

Ο Μπόμπι Αλέν περνάει ιατρικά και υπογράφει στον Ολυμπιακό. Άμεσες εξελίξεις και για μέσο με επιθετικές αρμοδιότητες, πάντα στο «κόλπο» ο Μπενζιά. Προχωράει και με Νταμπό.

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Αλέν - Έρχεται και χαφ!

«Γκαζώνει» ο Ολυμπιακός για να κλείσει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του και κινείται άμεσα για να υπογράψει με τους παίκτες που χρειάζεται.

Ο δεύτερος γκολκίπερ πίσω από τον Ζοζέ Σα αποφασίστηκε οριστικά να είναι ο Μπόμπι Αλέν. Ο 27χρονος τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από την Ντιζόν (είχε 15 συμμετοχές πέρυσι στο γαλλικό πρωτάθλημα) έχει έρθει στην Αθήνα και εντός της ημέρας θα υπογράψει στους Πειραιώτες αφού περάσει τα ιατρικά τεστ. Ο Αλέν είχε εντοπιστεί εδώ και καιρό από τον Ολυμπιακό και τελικά προκρίθηκε η δική του περίπτωση έναντι άλλων γκολκίπερ που είχαν προταθεί. Η τριάδα θα είναι λοιπόν Σα, Αλέν και Τζολάκης. Ο Αλέν ήταν πάντα αναπληρωματικός στην καριέρα του, πριν από την Ντιζόν και στην Ρεντ Σταρ, με ατό το ρόλο να τον περιμένει και στον Ολυμπιακό. Είναι ένας καλός γκολκίπερ που θα είναι έτοιμος να δώσει λύσεις όποτε χρειαστεί.

Ολυμπιακός: «Ο Αλέν ήρθε, ο Σισέ φεύγει»

Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός είναι στην τελική ευθεία για να κλείσει έναν μεσοεπιθετικό που θα αναλάβει το ρόλο του «οκταροδεκαριού». Το όνομα του Μπενζιά παραμένει στο προσκήνιο αλλά δεν είναι το μοναδικό. Εξελίξεις αναμένονται και με τον Νταμπό της Φιορεντίνα, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει τις επαφές με τους «βιόλα» και τον παίκτη και να έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να πετύχει την απόκτησή του. Με δανεισμό όπως επιδιώκει ή με ελεύθερη μεταγραφή εάν πέσουν οι απαιτήσεις τη ιταλικής ομάδας.