Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε 2-0 από τη Χέρακλες σε φιλικό ματς στην Ολλανδία

Στο πρώτο τους φιλικό για φέτος, οι Αρκάδες γνώρισαν την ήττα από τη Χέρακλες. 

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε 2-0 από τη Χέρακλες σε φιλικό ματς στην Ολλανδία

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να κερδίσει στο πρώτο του φιλικό για φέτος αφού έχασε 2-0 από την Χέρακλες στην Ολλανδία, ωστόσο άφησε αισιόδοξα μηνύματα.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν με διάταξη 4-1-4-1 και τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Κώτσιρα, Βαλιέντε, Αντζουλά, Κυριακόπουλο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Μπόρχα Φρνάντεθ στο «6», τους Καπίγια, Γλέζο στον άξονα, τους Καλτσά, Τζίμα στα άκρα και τον Δουβίκα στην κορυφή της επίθεσης.

Οι γηπεδούχοι πιο έτοιμοι και σαφώς καλύτεροι, μόλις στο 4' άνοιξαν το σκορ με τον Σόζκε. Με την πάροδο του χρόνου όμως ο Αστέρας άρχισε να ισορροπεί και στο 41' «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν ο Δουβίκας βρήκε τον Καλτσά και εκείνος με σουτ από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του αντίπαλου γκολκίπερ. Στην ανάπαυλα ο Μπόρχα Χιμένεθ προχώρησε σε 10 αλλαγές, όμως η ελληνική ομάδα μπήκε «δυνατά» και στο 49' ο Ιγκλέσιας απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στη συνέχεια, οι «κυανοκίτρινοι» απείλησαν δύο φορές με τους Κρέσπι, Πασαλίδη, όμως στις καθυστερήσεις οι Ολλανδοί διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μέρκελ.

Αστέρας 1ο ημίχρονο: Παπαδόπουλος (32' Τσιφτσής), Κώτσιρας, Βαλιέντε, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Μπόρχα Φερνάντεθ, Καπίγια, Τζίμας, Γλέζος, Καλτσάς και Δουβίκας.
Αστέρας 2ο ημίχρονο: Τσιφτσής (60' Μιχαήλ), Βλάχος, Πασαλίδης, Χριστόπουλος, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπαστιάνος, Κανελλόπουλος, Κρέσπι